Smrt Klárky (†8) a Moniky (†36) v Egyptě: 6 verzí policie | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Smrt Klárky (†8) a Moniky (†36) v Egyptě: 6 verzí policie

Neshody v rodině, žárlivost, sebevražda, útok teroristů… To všechno patří mezi vyšetřovací verze v případu tragické smrti Češek, malé Klárky (†8) a její mámy Moniky (†36) v Egyptě. Jejich mrtvá těla byla nalezena v hotelovém pokoji. Podle pitvy byl příčinou smrti velice silný jed. Kdo ale vraždil?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

marianu
06. 08. 2013 23:00

V rozhovoru pro Novu se zas opakoval....ale nechápu- z toho jak jim bylo údajně zle a v tom horku, museli být unaveni a on se díval na televizi do rána? Pak budí dítě k ránu jen proto aby se napilo? A popisuje jak byly flekaté a fialové, to si k tomu buzení musel pořádně rozsvítit.... a proč budí sousedku? Proč nevolá doktora, recepci, když si dokázal říci tolikrát o vodu? V rozhovoru si také stěžuje na to, že je tam držený a žádá po českých ministerstvech aby "to" zařídili. Já bych v první řadě chtěla zjistit, kdo je otrávil a proč? Asi bych měla chuť je pomstít. Ale tady to vypadá, že už to chce mít za sebou a začít nový život. Pokud je vinen, přeji si, aby na to přišli tam a soudili ho tam, podle jejich zákonů.

3dots
06. 08. 2013 18:31

80% toho, co uvádí bulvár, budou jen spekulace autorů článků, kteří pořebují naplnit svůj denní limit.
Že se pán choval nestandardně je zjevné. Člověk, který podle vyjádření kolegů běhá každý den manželce naproti do práce a vystavuje na odiv svou oddanost, čeká (údajně) víc jak 12 hodin na pokoji a neshání se po doktorovi, když jim je zle? Ona zdravotní sestra a také nedokáže odhadnout situaci? Buď ta nevolnost byla zanedbatelná, to by vysvětlovalo, proč nevolali pomoc - ovšem pokud má někdo hrubě poškozenou sliznici žaludku, tak je mu zle tak, že neví jak se stočit
Pán si (údajně) šel pro vodičku - to se divím, když někdo zvrací 10x za hodinu, tak sotva bude chlemtat limo, ani by jí v sobě neudržel. Pán minimálně něco zanedbal, poskytnutí pomoci např.

brekekesalami
05. 08. 2013 21:36

Je jasné, že vraždil manžel. Vymýšlel si, že mu bylo také špatně. Pokud by měl svědomí čisté, neměl by důvod lhát, ne? Myslel si, že to svede na faraonovu pomstu a trochu mu to nevyšlo. Doufám je, že ho budou soudit v Egyptě, ať si chlapec užije.

Thyronx
05. 08. 2013 16:50

Však on se přizná. Chce to jen čas. A nevymýšlejte blbiny, v 90% je vrahem člen rodiny co přeřil.
Na tom nikdo nic nezmění. Dnes už jsou způsoby jak ho přimět aby řekl všechno, dobrovolně a popsal to tak, jak to může popsat jen vrah.
Včetně smrtícího prostředku. Za podobné zločiny je na místě doživotní trest. Trest smrti je vysvobození. Mít před očima ženu kterou miloval a dítě které mělo jeho krev. Byla částí jeho samého. Zavraždit dítě je zavrženíhodné a své vlastní ....?? Svoji pýchu?

brekekesalami
05. 08. 2013 21:38

třeba právě zjistil, že dítě jeho krev nemá a to ho dopálilo a zabil nevěrnou ženu i to "cizí" dítě.

inocenta
05. 08. 2013 16:48

Pokud se jedná o psychopata , tak si důvod vždycky najde a halva vám to brát nemusí. Já sama nevylučuju ani útok třetí osoby, třeba i proto, aby to bylo na manžela. nepíší,zda tam jeli se známými z práce, ap. Nic konkrétního nepíší, takže nelze ani usuzovat. Otrava mohla mít rychlý průběh , již předtím ležely s nějakým potížemi, on si všimnout nemusel,že je hůře.

ropuchaninka
05. 08. 2013 16:08

ja si myslim,ze on tak presne chcel--proste skomplikovane...A bordelarsky Egypt bol na to akurat fain--poznal jak to bezi uz z vlanaj­ska.­..suh­lasim s tym co ho 100% inkriminuje=====jak sa choval v tu smrtelnu noc,k svojim zenam v cse ked trpely jak svine- aplus ta maska na ociach---to nedava zmysel absolutne.Nech ich otravil kdokolvek on neurobil nic--co urobit mal!!!!!!

monikahans
05. 08. 2013 15:50

Mně to hlava vůbec nebere. je tam tolik podivných indicií. Tak třeba maska na ženině obličeji. Kdyby mi nebylo dobře, tak si jí nedávám, o to více, kdyby mělo moje dítě potíže, abych byla rychle akceschopná. Kdyby zabíjela ona? Možná, aby neviděla, co se s její dcerou děje. Hm, divné. Zabít by mohla, možná se chtěla pomstít za nevěru, možná se bála manžela, možná ... . Kdyby zabíjel on, ze vzteku, ze strachu, z pomsty, což se mi zdá logičtější, proč by to udělal tak pitomě? Proč se na rodinu nešel podívat? U televize do rána, obzvláště, když jim nebylo dobře? Proč byly na zemi? Navíc musely mít bolesti, určitě naříkaly, to si nevšiml? Proč vlastně nebyl v noci vedle své ženy? Proč lhal o střevních potížích rodiny i sebe? Další varianty jsou asi hloupost. A stejně, vůbec mi to hlava nebere, tak či tak.A myslím, že se k reálnému vyšetření celé události nikdo nikdy nedobere..

dmdm
05. 08. 2013 15:09

naprosto s Vámi souhlasím....ani mě to hlava nebere....

j-a-n-a
05. 08. 2013 11:09

Už to tu určitě někde zaznělo,ale stejně napíšu svůj názor. Nedokážu vůbec pochopit toho muže,když měli obě nějaké střevní potíže,že si klidně dřepl k televizi a ani se na ně nešel podívat!!! Když jsem četla,že požili nějakou kyselinu,tak určitě museli trpět bolestma a asi né zrovna malýma!!!!!To si říká milující otec??To podle mě je trochu moc divné! Někde jsem tu četla,že měl někde říct,že už byli loni na stejném místě a měli ty samé potíže,no pane ne nebi proč je teda,jako milující otec a manžel,bral někam kde měli,podle něj,potíže??? To mi spíš přijde,že se chce nějak z toho vylhat,že nemluví asi pravdu. Prostě nedokážu pochopit chlapa,co se nejde podívat na ženu a dceru,které museli trpět!!!!Můj muž,když se v noci probudí,tak chodí kontrolovat i naše dospělé děti,tedy pokud nemají u sebe v pokoji svoje protějšky,proto mi to nejde na rozum,že takový milující otec čučí na bednu a ani se nestará o to,jestli jeho nemocná žena a dcerka něco nepot­řebu­jí!!!P­rostě mi to hlava nebere!!

marmat
05. 08. 2013 11:29

Pokud Vám neuniklo ve zprávách foto jejich pokoje , tak proti televizi je jedna solo postel , ulička mezi ní a velkou, manželskou postelí max.1m
Všechny za sebou u jedné zdi!
NEJDE NIC NEVIDĚT A NESLYŠET...........

pelagie
05. 08. 2013 09:07

Nechce se mi věřit, že by to udělal manžel. Spíš si myslím, že obě někde požily nějaký osvěžující nápoj a někdo jim/obsluha,či někdo v blízkosti jim tak podal jed /...prostě jen tak ze msty, že jsou odjinud a využívají jejich služeb a oni jim musí sloužit...

tarka
05. 08. 2013 09:27

jenomže to by nešly v klidu spát, takový prudký jed, jak psali po pitvě, by jistě začal účinkovat velice brzy...podle magnetické karty se do pokoje vrátili něco po osmé večer a pak už nikdo nevyšel. Obě zemřely mezi v noci 23.-24. hod.

marmat
05. 08. 2013 16:09

Nevylezly z pokoje 1 den + 2 noci,dle samotného tatíčka

caligula
07. 08. 2013 06:15

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

dmdm
05. 08. 2013 08:07

mě spíš nejde do hlavy ta první verze manžela ,kdy říkal ,že už loni tam na tom stejném místě měli úplně stejné problémy ,takže tomu nepřikládali na důle­žitos­ti..­....­.Jed­nak si myslím ,že tím odpadají všechny ty možnosti náhody ,nebo terorismu ..a pak mě jako hraniční úvaha napadá ,že by se to loni nepovedlo? Nebo to byla od někoho zkouška? Nebo fakt je to náhoda a shoda okolností? ...Uvidíme ...Já bych třeba po tak hrozných problémech další rok na úplně stejné místo nejela....

pelagie
05. 08. 2013 09:08

souhlasím s vámi s poslední větou

tarka
05. 08. 2013 09:28

taky bych znovu nejela někam, kde měla celá rodina zdravotní problémy...

marmat
05. 08. 2013 11:33

Nikdo jiný tam ještě nezemřel- UMŘELY SAMY .

marie60
05. 08. 2013 07:01

Nevím, nevím, jestli tenhle zapeklitý případ někdy vyřeší. Pokud to byla doopravdy pohodová a milující se rodina, tak by je snad táta v Egyptě takovým způsobem neodstranil. Pokud měly něco v pití, tak určitě muselo něco zůstat v láhvi. Ted´ nevím, jestli si tam něco kupovala v lékárně, co když by tam mohl vzniknout ten problém ?
Kdyby ona měla v tom prsty, tak by určitě ten hrůzný čin nespáchala v tak daleké zemi. Už nic, fantazie i na mě nějak působí. Je mi jich však hodně líto.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.