Osud Ivety Bartošové (47) připomíná pohádkový příběh princezny uvězněné zlým čarodějem ve věži. Josef Rychtář (55) ji drží v Thomayerově nemocnici a omezuje její osobní svobodu.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
O tom to právě je..že ona tomu magorovi odsouhlasí cokoliv.
Moc dobře ví, že jí v minulosti vždycky nalil...a tak věří tomu, že i tentokrát ona podepíše revers a on ji doma uvítá s flanděrou
A je to tady -už unikly nejen fotky zmlácené Dariny ale i fotky
Bartošové po útoku Rychtáře..ukázala modřinu na zádech !
super.cz/192588-exkluzivni-foto-iveta-bartosova-ukazala-zadicka-a-podlitinu-rychtar-mi-dal-pesti-a-t akhle-mi-ublizil.html
Unikly? Mršky fotky se ve spisu nudily a vydaly se na cestu.... Samy o své vůli, těžce tím zaskočily policisty, kteří je měli na starost.
Možná by bylo zajímavé zveřejnit, kdo měl k fotografiím přístup. Jméno, služební číslo, bydliště, výšku platu, jméno manželky, počet, věk a školu dětí.
Kam že to byla Iveta Rychtáře nahlásit? Tam bude ten, kdo fotografie ze spisu okopíroval a dal bulváru.
Myslíš, že když Rychtář zažaluje nějakého policistu, problém jeho násilí už nadobro zmizí ze světa?
Já naopak doufám, že policisté už mají vtěrky Rychtáře docela dost, ruší jim klid v obvodu, a únik fotografií jen pomůže dotáhnout případ do konce, bez možnosti dál k medializovanému problému mlčet.
Jde o zdraví a možná o život.
Mě to zas tak nepřekvapuje že Vy-Rychtář takhle jedná...Není to tak dlouho,co na jednom z Ivetiných vstoupení zakázal fotit ... Lidi co si dělali soukromé foto se svými přáteli a nějaká Iveta jim byla u zadku,tak ty byli vyvedeni...VyRychtář uděloval rozkazy ochrance i soukromým osobám ... Určitě by jsme ten článek tady někde našli... Kdo už tomu má rozumět jak to tam všechno je ...
Kdyby s ní chtěla muvit máma, lze zavolat na oddělení, domluvit se s nějakou sestrou - řekněte, prosím, Ivetě, že s ní chci mluvit, pokud i ona se mnou, prozvoňte mě mobilem, hned zavolám zpátky, pak dejte telefon Ivetě do ruky. A bylo by vymalováno.
Nedělejte z Rychtáře takovou zrůdu. Iveta nikoho jiného nemá, aby s ní bydlel, bez něj by byla sama jak tyčka v plotě.
I kdyby začala tvrdit, že ji denně mlátil, on může říct - byla namol, pořád někam padala, a je to tvrzení proti tvrzení. A kdo bude věrohodnější - notorička Iveta, která má několikadenní okna, nebo střízlivý Rychtář?
Viděl jsem pár videí, vzniklých v koprodukci "Rychtář+Bulvár"(i TV Nova), kde se Rychtář chová jako zrůda. Proč mám popírat image, které si tak krvopotně sám Rychtář buduje? Protože udělal i pár rozumných věcí? Možná udělal, ale jeho zrůdnost vyčuhuje.
mrdounberlusconi, sklidni hormón, Rychtář už dávno přiznal že Džambulce dlouhodobě ordinoval fet ve formě podivných léků a pravodelně jí napájel pořádnou dávkou alkoholu. Dostal ji tak tam, kam chtěl.
Rychtář je ještě na svobodě? Jestliže, nemocnice poslouchá Rychtáře ,tak se dopouští trestného činu. Rychtář je jenom nějaký chlápek z ulice, který náhodou bydlí v domě u Bartošové (která se ho nemůže zbavit).Jediný ,kdo má právo rozhodovat o Bar.je její matka ,popř.bratr. Artur je neplnoletý. Rychtář se na Bartošové podepsal nejvíc a bojí se, že začne mluvit. Odstraňte ho z její blízkosti a bude dobře všem.