Odměna pro zachráněnou Džambulku: Litr vína od Pepy! Martucci zveřejnil důkaz, který Rychtářovi zlomí vaz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Odměna pro zachráněnou Džambulku: Litr vína od Pepy! Martucci zveřejnil důkaz, který Rychtářovi zlomí vaz!

Domenico Martucci těžce nese, že jeho plán na záchranu Ivety Bartošovou zkrachoval. Zuboženou zpěvačku se teď snaží varovat před Josefem Rychtářem, který hazarduje s jejím životem.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

dramajda
16. 07. 2013 14:05

Rychtovi nevěřím ani nos mezi očima je to hajzl všech hajzlů,říkám to od začátku,s Ivetou to nemyslel nikdy dobře,věřím že Iveta je obětí domácího násilí a nikdo s tím nic nedělá,hlavně že o ní všichni píšou ale všem jde jen o peníze,vědi co se děje ale nic neudělají,protože by nebylo o čem psát.

bluedream
16. 07. 2013 14:12

Iveta je celoživotní oběť všech, aspoň tak ona sama to vidí. Ale když se jí někdo znelíbil, nikdy jí nedělalo problém ho vykopnout, pomluvit, znemožnit.
Přesto, že je to taková křehká květinka bez vůle a oběť, na druhou stranu je nesmírně silná si prosadit si dělat, co chce, za každých okolností. Všude podepsala revers, vše zmařila, každého pomluvila a zradila.
Nikdo nedonutí žít a léčit se někoho, kdo sám nechce, bohužel, tak to je. Je to smutné, ale prostě proti sebezničující síle jsou všichni bezmocni. I feťáky nechají běhat venku a nikam nezavírají, dokud oni sami nepřijdou se léčit. Jinak by ta léčba neměla smysl. Tak se léčilo za komárů a výsledky byly žalostné, na to nikdo nemá energii a hlavně peníze, někoho nutit a zavírat, navíc Ivetu, která si jen stěžuje, podává žaloby atd.

monikahans
16. 07. 2013 14:33

Jenže kdo může co dělat. Opravdu jen rodina, policie, nebo organizace pomáhající týraným ženám. Na takové by se ale musela ona sama obrátit. Vím, že její matka má už věk, ale tohle je teď opravdu na ní. I kdyby se mezi nimi stalo nevím co, ona i porodila a je jediným člověkem, který může zasáhnout. Nevím, co by mi dítě muselo udělat, abych mu v takové situaci nepomohla, byť proti jeho vůli.

lidusa123
16. 07. 2013 14:51

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

danuska555
16. 07. 2013 22:25

lidusa. ,,, ja to taky tak vidim !!

bluedream
16. 07. 2013 14:05

Iveta dostala takových šancí se zvednout, jako nikdo jiný. Nepamatuji nikoho, komu by chtěli ostatní tak úporně pomáhat, jako jí, tohle je výsledek. Rychtář opičí péčí prohloubil její alkoholismus a udělal z ní kojence.
Iveta měla nespočet šancí se jít léčit, vše podělala, odevšad utekla. Zvolila Pepu a utekla k němu zpět. Má, co chtěla.
Všechny kolem zprudila a podrazila tolikrát, že krom hrstky psychopatů ji všichni odepsali, ale věřím, že kdyby se šla léčit, pomocných rukou bude celý les.
Osobně nemyslím, že i léčení ji spasí. Co uděláte se 47letou depresivní hysterickou alkoholičkou, která nedostala dostatek lásky od matky a každá láska je jí málo, o kterou se celý život někdo staral jako o dítě, takže nestihla dospět, která všechny chyby vidí jen v okolí, ale nikdy ne v sobě, fyzicky i duševně je zdevastovaná a navíc nemá chuť k životu a je bezbřeze líná? Ani vlastní dítě pro ni nebylo důvodem se snažit, spíš naopak.
Přála bych si ten smutný konec nesledovat, aby s tím média dala pokoj a psala o lidech, kteří dokázali se s něčím porvat a vyhrát, tohle je fakt maximálně deprimující číst.

dramajda
16. 07. 2013 14:01

Postarat by se měla hlavně rodina ať už je to mezi nima všelijaké ale tady jde o život,syn nemůže,sám není plnoletý,tak by měla matka,ale asi je pravda co Iveta říkala že jí neměla nikdy ráda,tímto to dokazuje,Iveta si to pitím zavinila sama ale teď je fakt nemocná ,matka a sourozenci by se měli stydět že dělají mrtvého brouka,jednou jim to Artur vrátí.

bluedream
16. 07. 2013 14:16

O rodinu Iveta nestojí, ani jim nevezme telefon, na SMS nereaguje. A rodina je ráda, že má od ní pokoj, odtud se pomoci asi nenaděje.

pelagie
16. 07. 2013 18:00

Co si to dovolujete takhle urážet její matku , ta jí dala život a IB svým špatným postojem k životu všechno zkazila... nechte laskavě pí Batošovou st. na pokoji , má svá léta as její dcera ji na stará kolena připravila jenom zklamání, bolest a velkou, velkou ostudu... sama by se měla vzpamatovat , ale na to dneska už nemá, jenom co vytřídala partněrů, chová se jako š.t.ě.t.k.a, která je ochotna za peníze udělat všechno.. je to jenom její rozhodnutí jak se svým životem napoží ....

dramajda
16. 07. 2013 18:13

právě proto že ji porodila tak by jí mělo na ni záležet,když už jí to dalo tolik sil jí vychovat!!!!

monikahans
16. 07. 2013 13:53

Problém je v tom, že všichni vědí a nikdo nic neudělá. Ani udělat nemůže. Ten, kdo by mohl (maminka, sourozenci) do toho nevstoupí. Ani za cenu jejího života. Paní Bartošová před něčím utekla, aby se zanedlouho do toho samého, a možná ještě horšího, zase vrátila. Ona sama nemá sílu k žádnému rozhodnutí, nemá ani motivaci, žije ze dne na den. On ji ovládá, ničí. Je jen otázka času, kdy vše špatně skončí. Opravdu jediným řešením je zbavení svéprávnosti. Udělat se to dá, ale soudy trvají dlouho a ona takovou dobu ani vydržet nemusí. A kdo by byl jejím poručníkem? Není vůle z ničí strany a tak to bude pokračovat, dokud to její organismus vydrží. Je mi z toho smutno.

verajc
16. 07. 2013 13:35

Už toho je moc, nepamatuji se,že by na někoho se pořádal takový hon.Ona je jako postřelené zvíře- pronásleduje je bulvár a Pepan.Je tam určitě domácí násilíJak je ten magor v její blízkosti tak se ho bojí a chce být u něho.Člověk se diví ženám,že od takových mužů neutečou,ale je to proto,že se bojí a ví co je zase bude čekat.

bluedream
16. 07. 2013 14:15

Ona si to tak vybrala, takhle si to přeje. V Itálii se vyhnula léčbě, kde by měla soukromí a péči a zavolala si Pepana, kdy zostudili a pomluvili rodinu, která se jí snažila pomoci.

pelagie
16. 07. 2013 18:02

kdyby se chovala jako normální slušný člověk, tak by ji bulvár nepronásledoval

alla
16. 07. 2013 13:09

Zajímalo by mě, kde jsou teď zalezlí všichni, kteří se na tomhle podíleli a financovali ten hon. Tím myslím televizi a bulvár.
Jsou za to spoluodpovědní.

mourka
16. 07. 2013 12:42

o čem by psali, když není co o Agátě a Štikové, teď vděčně mají Ivetu a mají hned vyděláno .......i když jde vlastně o neštěstí stárnoucí Ivety

bobosa
16. 07. 2013 12:12

Kdo to má pořád číst..Táhněte už do pi...či s tou pí..ou.Vždyt ta by šla i s cigánem za flašku čuuuča...humus

smazan_20150109
16. 07. 2013 13:02

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.