Je to k neuvěření, ale modelka Simona Krainová je na světě stejně dlouho jako máma Štiková. Obě oslavily 40. narozeniny, přestože vypadají, že je dělí celá generace.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Dopis od matky blondýnky pro dceru blondýnku
Ahoj moje milá dcero,jestli máš tento dopis znamená to,že ti přišel,jestli ne tak zavolej a já ho pošlu znova.Píšu ti pomalu,protože vím ,že neumíš číst rychle.Počasí je tady krásný minulej týden pršelo jenom dvakrát,jednou na začátku týdne 3 dny a potom ještě 4dny na konci týdne.Jinak ten kabát co si chtěla,strejda Štika říkal,že je moc těžký do balíku s těma velkýma knoflíkama,tak jsem je odstříhala.Našij si je zpátky ,dala sem je do té malé kapsičky,toho kabátu.Tatínek si našel novou práci,má pod sebou 500 lidí.Seká trávu na hřbitově.Tvoje sestra se vdala a čeká dítě.Ještě se neví, co to bude,tak ti nemůžu říct,jestli budeš strejda nebo teta,ale kdyby to byla holčička,tak jí sestra chce pokřtít po mě.Je trošku divný aby se dítě jmenovalo MÁMA. Nedávno si tvoje sestra zabouchla klíče v autě a musela se vrátit 10km pro náhradní,aby mohla otevřít a pustit nás z auta.Kdybys potkala tetu ,tak jí pozdravuj,když jí nepotkáš tak jí nic neříkej.
PS.Ctěla jsem ti poslat nějaké peníze,ale už jsem měla zalepenou obálku.
takze ke svemu majetku prisli diky podnikani a pokud je to poctivou cestou ,tak jim to opravdu preji a pokud pan Stika vydelal dost na to, aby manzelka nemusela delat a starala se o rodinu,tak to je jenom jeho plus a ,ze je to blbka ,ktera spise sve rodine skodi o tom zadna
prosim vas muze me nekdo rict co pan Stika dela,abych byla v obraze,vubec nevim kdo to je, kdyz se pise, ze se dobre vdala pani Stikova,myslela jsem ,ze je puvodem nekde z vychodni zony
Datum zápisu 9. 12. 1998
Obchodní firma
VYKAS s.r.o.
Sídlo
Praha 5, U Nikolajky č.1195/14
IČO
25717936
Právní forma
Společnost s ručením omezeným
Spisová značka 63932 C, Městský soud v Praze
Předmět podnikání
- provádění staveb, jejich změn a odstraňování
- koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej /s výjimkou činností uvedených v příloze l - 3 zákona č. 455/9l Sb./
- zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb
- zemní práce pomocí stavební mechanizace
- zámečnictví
- zednictví
- montáž, opravy a údržba vyhrazených elektrických zařízení
- zřizování, montáž , údržba a servis telekomunikačních zařízení
Kapitál
Základní kapitál 100 000 Kč
Statutární orgán
Michal Štika - první jednatel
Jednatel je oprávněn jednat za společnost ve všech věcech samostatně. Jednatel za společnost jedná a podepisuje tak, že k tištěnému nebo napsanému obchodnímu jménu společnosti připojí svůj podpis s označením "jednatel".
Společníci s vkladem
Michal Štika
Vklad: 100 000 Kč, splaceno 100 %.
má toho víc, ale to si už vyhledej sama když Tě to zajímá