To, o čem si už dlouho cvrlikali i vrabci na střeše – že to mezi premiérem Petrem Nečasem (48, ODS) a jeho manželkou Radkou (46) skřípe – je potvrzeno. Šéf vlády konečně »kápl božskou« a vše přiznal: „Již několik měsíců žijeme odloučeně,“ prohlásil. Už jim to prý nějakou dobu nefunguje. Která žena by ale dlouho vydržela jeho pracovní nasazení a drby o mileneckém vztahu s jeho spolupracovnicí Janou Nagyovou (48)?Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
ať se kurví dle libosti, když mají na to žaludek a nevadí jim to. No fuj!! Víc mi vadí, že pořád se prý musí šetřit, státním zaměstnancům snížili výrazně platy, hlavně těm řadovým, ale na ministerstvech jedou odměny ve velkém. Ne v drobných tisících, ale v desetitisících většínou násobených. To mne štve nejvíc, většinou je zaměstnanec trestán snížením platu za nějaký průšvih, neodvádí požadovanou práci atd. Já a většina ostatních v celé ČR jsme nic neudělali a stejně nám platy snížili . Kde to jsme, odpovím si sama v Absurdistánu. Myslím si, že bude ještě hůř. Zase někomu migne a opět půjdou platy dolů. Když nechtějí brát sobě, s nadšením seberou ostatním, kteří se nemohou bránit. V naší ČR je hodně milionářů a možná ještě víc miliardářů, hlavně kde na to vzali , z poctivé práce určitě ne, to se totiž ještě nestalo. Pokud někdo tvrdí, že ano, kecá .
Národ ne na něj naštvaný, manželka mu dala kopačky - co z toho života má. Kdyby to zabalil a nedržel se funkce jako h...o podolku, asi by byl spokojenější.