VIP PROSTŘENO: "Teplej" Harapes o Fialové: Kdyby byla chlap, zmlátí ji někdo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

VIP PROSTŘENO: "Teplej" Harapes o Fialové: Kdyby byla chlap, zmlátí ji někdo!

Herečka Květa Fialová (83) je svérázná žena, která si nebere servítky a často si nevidí do pusy - to je známá věc. Někteří s ní ale mají tak úděsné zkušenosti, že by raději zemřeli, než se s ní znovu potkali. Patří mezi ně i »baleťák« Vlastimil Harapes (66), který si s ní za čtyřicet let jejich známosti užil až až. „Má štěstí, že není mužskej, protože ty řeči, co ona má, to už by ji někdo zmlátil, že by se nepoznala,“ říká Harapes, kterého nepotěšila ani vařením v pořadu VIP Prostřeno. „Mé dýňové polévce se ta její nemohla rovnat, ale rozhodně byla lepší než ten předkrm s kusy skořápek,“ hodnotí Vlastimil, který nemá rád »předžvýkané« mleté maso, a proto se skoro nedotkl hlavního chodu. „Vypadá to hrozně,“ nešetřil Harapes Fialovou, které to bylo jedno a jídlo po něm dojedla. Neodpustila si ale další z řady uštěpačných poznámek: „Harapes má přeslazenou hubu!“
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

haidarabad
09. 11. 2012 12:48

Taky budeš starej.
Jo, pro pravdu se Harapes nejvíc zlobí , co si myslí, že to lidi nevědí? To je sranda, na co si to chudák hraje? Je to jen směšnej snob.

solochov
10. 11. 2012 12:57

Tady nejde o stáří, ale o chování Fialové. Jestliže už ztrácí kontrolu na sebou samou, pak nemá veřejně vystupovat. Pan Harapes je člověk na vysoké úrovni, slušně se chová a v životě toho hodně dokázal. Nemá potřebu si na něco hrát.
A Topol, s kterým ho šílená Fialová spojuje, žije spokojeně se svou manželkou, to jí asi v té bláznivé hlavince ušlo ...

mnpv
09. 11. 2012 12:14

Když byla mladá, dalo se na ni aspoň dívat, teď je trapná. Nezachránila ji ani Naděnka. Odporná stará čarodějnice. Obdivuji pana Harapese, že neukončil natáčení, jen sedět s ní u jednoho stolu a poslouchat zlé senilní kecy byl obdivuhodný výkon.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.