Kauza Agáty Hanychové (27) a Mirka Dopity (28) pořádně potrápila prezidenta karlovarského festivalu Jiřího Bartošku (65). O takovou publicitu ani přinejmenším nestojí!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
monzo, nejsem přiblblá koza, rozhodně nejsem závistivá, ani chudá, ani to další, co mi připisuješ. Těžký život také nemám, tím nechci říct, že bylo vše vždy jednoduché. O Žilkové a Verešové jsem toho dost přečetla a hlavně slyšela rozhovory s nimi. Nemá cenu zde vypisovat jak na mne působí. Názor, jaký na ně mám rozhodně nemám sama. Pokud jsi zvyklý nazývat ženu stupidní slepicí, tak musím říct jediné, vyřiď ode mne pozdrav tvé stupidní slepici. Na hrubý pytel hrubá záplata. V mých příspěvcích vulgarity nenajdeš.
Ty přiblblá kozo,ty se samou blbostí brzy pomátneš.
Kdyby jsi neměla ten svůj ksicht k nerozeznání od šimpanze,
tak by tě ta tvoje přiblblá závist tak nemordovala.
Dole zase pomlouváš Verešovou.Ty musíš mít těžký život--ošklivá.blbá,závistivá a navíc chudá.Tak se běž oběsit a bude od tebe pokoj,slepice stupidní!
Toto je kvalitní názor. Existují ale i výjimky, starý pse - například hostem festivalu je také paní Livie Klausová, která nepatří ani do jedné z vašich "škatulek" ...
Jinak - festival v Karlových Varech je kvalitní z pohledu promítaných filmů a účasti zahraničních celebrit. V ostatních ohledech jde pouze o snobskou přehlídku luxusu a naditých peněženek. Pán as paní Bartoškovi patří k těm, kteří luxus milují nade vše ...
Karlovy Vary mám velmi rád. Je to už hodně let, kdy jsem tam byl naposledy, ale nikdy na ten pobyt nezapomenu. Složil jsem o tomto pobytu dokonce píseň. Trávil jsem čas především v Thermalu a pak v restauraci U Petra a ve Slovanském domě. Kdoví, jestli tam ještě tato dvě místa jsou a nesou stejná jména ??? Kdoví, zda se tam ještě někdy podívám ??? Pěkný večer všem.
Zdravím všechny z (H)AHA. To jsem se opravdu pobavil - Bartoška zuřil ??? Ten Bartoška, který je notorický alkoholik s mimořádně arogantním chováním ?!!! V jistém východočeském městě, kde působil, i jinde v okolí by mohli dlouze vyprávět ... Je div, že se neuchlastal a neukouřil k smrti, o skandálech, které má na triku, raději ani nemluvě ... Je to skvělý herec, ovládá bontón, má organizační talent, ale jinak je to, jak to napsat slušně - velké selátko ...
A on když má někdo dítě, tak nesmí jezdit do Karlových Varů, chodit na večírky a musí tolerovat obtěžování kdejakými opruzovači ?? Víte, kolik lidí přijede ročně do Varů a opije se tam ? To by musela být asi polovina dětí v České republice už dávno v dětských domovech ...
Že Hanychová je prázdná skořápka blbosti, to ví snad už kdekdo.Jistě to ví i Bartoška, ale tak proč ji tam zve? Není to její první opilecký exces,tak ať se pan "prezident" praští do své makovice aby se mu rozsvítilo a už tam nezval tyto typy lidí,kteří s filmem nemají nic společného a ani je filmy nebaví.Jezdí se tam předvádět,chlastat a dělat ostudu.Takovéhle ubohé osobnosti věhlas a slávu karlovarskému festivalu rozhodně nezajistí.Spíš naopak!
Vereška musí ukázat své kufry se šaty a hlavně se předvádět před fotoaparáty . Potom zase vykládá jak musí rychle domů za dětičkami no a potom se zase vrátí do Karlových Varů . Potěš koště s tím ramínkem na šaty. Kdy už jí konečně dojde, jak je trapná .