Naštvaný Bartoška: Agáta udělala festivalu ostudu! Je to skandál! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 23. května 2025

Svátek slaví Vladimír, zítra Jana

Naštvaný Bartoška: Agáta udělala festivalu ostudu! Je to skandál!

Kauza Agáty Hanychové (27) a Mirka Dopity (28) pořádně potrápila prezidenta karlovarského festivalu Jiřího Bartošku (65). O takovou publicitu ani přinejmenším nestojí!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

solochov
06. 07. 2012 03:17

a jak vy víte, že jsou to jen hloupé věty a ne třeba pravda???

rejpal3
06. 07. 2012 09:50

Prostě VÍM ...

illis
06. 07. 2012 20:19

monzo, nejsem přiblblá koza, rozhodně nejsem závistivá, ani chudá, ani to další, co mi připisuješ. Těžký život také nemám, tím nechci říct, že bylo vše vždy jednoduché. O Žilkové a Verešové jsem toho dost přečetla a hlavně slyšela rozhovory s nimi. Nemá cenu zde vypisovat jak na mne působí. Názor, jaký na ně mám rozhodně nemám sama. Pokud jsi zvyklý nazývat ženu stupidní slepicí, tak musím říct jediné, vyřiď ode mne pozdrav tvé stupidní slepici. Na hrubý pytel hrubá záplata. V mých příspěvcích vulgarity nenajdeš.

monza
05. 07. 2012 22:29

Ty přiblblá kozo,ty se samou blbostí brzy pomátneš.
Kdyby jsi neměla ten svůj ksicht k nerozeznání od šimpanze,
tak by tě ta tvoje přiblblá závist tak nemordovala.
Dole zase pomlouváš Verešovou.Ty musíš mít těžký život--oškli­vá.bl­bá,zá­visti­vá a navíc chudá.Tak se běž oběsit a bude od tebe pokoj,slepice stupidní!

solochov
06. 07. 2012 03:16

rejpal3
05. 07. 2012 20:12

Toto je kvalitní názor. Existují ale i výjimky, starý pse - například hostem festivalu je také paní Livie Klausová, která nepatří ani do jedné z vašich "škatulek" ...

rejpal3
05. 07. 2012 19:04

Jinak - festival v Karlových Varech je kvalitní z pohledu promítaných filmů a účasti zahraničních celebrit. V ostatních ohledech jde pouze o snobskou přehlídku luxusu a naditých peněženek. Pán as paní Bartoškovi patří k těm, kteří luxus milují nade vše ...
Karlovy Vary mám velmi rád. Je to už hodně let, kdy jsem tam byl naposledy, ale nikdy na ten pobyt nezapomenu. Složil jsem o tomto pobytu dokonce píseň. Trávil jsem čas především v Thermalu a pak v restauraci U Petra a ve Slovanském domě. Kdoví, jestli tam ještě tato dvě místa jsou a nesou stejná jména ??? Kdoví, zda se tam ještě někdy podívám ??? Pěkný večer všem.

rejpal3
05. 07. 2012 18:47

Zdravím všechny z (H)AHA. To jsem se opravdu pobavil - Bartoška zuřil ??? Ten Bartoška, který je notorický alkoholik s mimořádně arogantním chováním ?!!! V jistém východočeském městě, kde působil, i jinde v okolí by mohli dlouze vyprávět ... Je div, že se neuchlastal a neukouřil k smrti, o skandálech, které má na triku, raději ani nemluvě ... Je to skvělý herec, ovládá bontón, má organizační talent, ale jinak je to, jak to napsat slušně - velké selátko ...

egyptanka
05. 07. 2012 18:09

Ja myslela ze ma Agata dite? A co na to socialka?

587587
05. 07. 2012 19:52

Proč proboha sociálka? Pokud je o dítě postaráno, tak matka nemusí jen sedět doma. Že se chová jak poslední š....a je věc jiná.

solochov
06. 07. 2012 03:19

Ony některé rádoby celebrity vezmou dítě do náruče jen před fotografy z bulváru... viz Verešová a další...

rejpal3
06. 07. 2012 10:37

Ty jsi neskutečný d.e.b.i.l, solochove !!!

rejpal3
05. 07. 2012 20:24

A on když má někdo dítě, tak nesmí jezdit do Karlových Varů, chodit na večírky a musí tolerovat obtěžování kdejakými opruzovači ?? Víte, kolik lidí přijede ročně do Varů a opije se tam ? To by musela být asi polovina dětí v České republice už dávno v dětských domovech ...

mitoz
05. 07. 2012 18:04

Ona není oficiálně pozvaná, takže ostudu dělá maximálně sobě. Večer tam pijí všichni, takže se mezi nimi lehce ztratí.

charlie
05. 07. 2012 16:53

Že Hanychová je prázdná skořápka blbosti, to ví snad už kdekdo.Jistě to ví i Bartoška, ale tak proč ji tam zve? Není to její první opilecký exces,tak ať se pan "prezident" praští do své makovice aby se mu rozsvítilo a už tam nezval tyto typy lidí,kteří s filmem nemají nic společného a ani je filmy nebaví.Jezdí se tam předvádět,chlastat a dělat ostudu.Takovéhle ubohé osobnosti věhlas a slávu karlovarskému festivalu rozhodně nezajistí.Spíš naopak!

opportunity
05. 07. 2012 18:01

Koho si tam natahá, toho tam má. Kde jsou naši kvalitní herci? A proč se tam stahují typy jako Vereška a Hanychová? Protože jim to dovolí!

illis
05. 07. 2012 19:43

Vereška musí ukázat své kufry se šaty a hlavně se předvádět před fotoaparáty . Potom zase vykládá jak musí rychle domů za dětičkami no a potom se zase vrátí do Karlových Varů . Potěš koště s tím ramínkem na šaty. Kdy už jí konečně dojde, jak je trapná .

rejpal3
05. 07. 2012 20:15

A jakou má skvělou postavu, že ?! Závist je mrcha, viďte paní illis... Kdyby byla chudá a ošklivá, to by jste s ní jistě soucítila ...

rydlo
06. 07. 2012 09:02

Silikonové vycpávky jsou skvělou postavou? Kdo by jí ty silikony a ptačí mozeček záviděl?

rejpal3
06. 07. 2012 10:48

Ta je stokrát chytřejší než ty Zkus nějaký IQ test on line a pak nám prosím oznam výsledek - jen tak pro zajímavost můj je 130 a více ...

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.