Psychicky narušená zpěvačka Iveta Bartošová (46) se opět uzavřela před světem ve svém domě v Praze-Uhříněvsi. Vrátila se z Říčan, kde několik dnů přebývala se svým milencem Josefem Rychtářem (54), a jen co se objevila v domě duchů, postihly ji deprese a odmítá vyjít ven.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Psychicky je narušený písálek z AHA.Dle mého názoru trpí nějakou formou sadismu.Milé pipky,to vám nedošlo,že AHA blbým psaním hovadin o I.B. si zvyšuje prodejnost AHA.Na trhu máme tři ***e bulvár.novin o které je minimál.zájem.Iveta byla zpěvačka kateg.A,pokud by byla ve skupině B tak by tento zájem nebyl.Osobně si myslím,že I.B. je dosp.žena,která se svobodně rozhoduje o svém životě a jalové rady od diskutujících rozhodně nepotřebuje.Co potřebuje klid od idiotů co píšou podobně hovadiny ,že Ivetu totálně zničí to je vůbec nezajíma.H.Vondráčková zažalovala Blesk a má od bulváru pokoj.Toto by měla udělat I.B.
Jen ať to udělá ! Bude legrace, až bude dokazovat, že flek na červeném prostěradle byl skutečně od větrníku, že v kanceláři Pepana měla kalhotky, že vůbec nepije ani neber prášky, atd. atd.
Toto vás bude zajímat - podařilo se mi přes vlivného přítele v ČR sehnat kontakt na osobu blízkou I.B. Pomoc jsem bohužel ani nestihl nabídnout - magor na druhém konci "drátu" mně osočil, že jsem Macura a další slova nemohu citovat - nemám je ve slovníku.
V tomto případě skládám zbraně - pokud si I.B. pustila k tělu takovéto lidi, nepomůže jí nikdo.