Dagmar Havlová (58) zavěšená do neznámého muže. Takový pohled se naskytl cestujícím na pražském ruzyňském letišti. Jenže co to znamená? Je to snad její nová známost? Nebo řeč těla mluví jinak?Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Nejde jinak nežli souhlasit !! Ta diskuze na Novinky.cz je prolezlá komunismem a modrejma ptákama !! Mě taky vyřadili za banální příspěvky, ovšem za pravdivé !! Napsal jsem, že při volbách budou volit komunisty, protože se za nich měl každý celkem obstojně, pokud to nebyl nějaký lempl !! Frk a už jsem byl z diskuze vyškrtnut byl mi rovněž znemožněn přístup !! A tak ať si tu celou diskuzi strčí třeba do *** - idioti
se už nemohla dočkat,až chrchla natáhne bačkory aby podědila a mohla vyrazit s milencem a užívat si na plné pecky.Musí dohnat co s chrchlou zameškala.Už jí také není dvacet.
No pani psychouska se v te historii trosku zamotala. Pokud si vzpomenes na svatbu prince Wiliama, tak ten vedl svoji nevestu po svem levem boku!!!! Jak pravi davne tradice, muz musi mit pravou ruku volnou v pripade taseni kordu )
jinak Te zdravim do zacinajiciho vikendu
koho to zajima? Proste tradice se maji dodrzovat. Veskrnova mela intimni styky s *Havlem kdyz pani prezidentova umirala. Havel si vrznul s Obermanovou.Tak proc ne Havlova II.? koho to zajima?