At se vemou s Krampolovou za ruku a jdou dělat díru do světa,.......perfektní reklama pro bloncky,všechna čest.Díky těm dvěma začínám všem těm vtípům o blondýnám i věřit.
kdo by taky na to strašidlo přišel?!Akorát tak se na ni podivat,jak vypadá a v jakym je stavu!tim priblblym pozováním a úsměvy s doutníčkem a tim jejim blbem si pro bulvár na chleba vydělá.Dluhy ji stejně projdou jako všechno,ale její primitivní mozek a kdákání,o které se snažila ji nikdo dát nemůže.
Nevím jak komu, ale mně se nikdy nic nesrazilo, když jsem měla modřinu . . .i když jsem kojila, tak ani mléko a Iveta doma se pilně připravuje na vystoupení, to jak pořád břečí, že rameno bolí, bolí, bolí, to je nácvik na vokály
Jsem z Moravy, o žádném koncertu nic nevím.To,když chtěla vystavovat obrazy,byly toho plné noviny a skutek utek.To byla ještě jakž takž.Také,když hovořila,že píše knihu a zase houbeles.Je vidět,že pokud nebude zbavená svépranosti,jak jsou všichni bezmocní.Bála bych se jí ošetřovat,když obvinila chirurga,že odvedl špatnou práci a stále jí dle ní vylézá drát.Když pořád padá ,jak se má tělo uzdravit.Nevím jak ona,ale já nejříve rozsvítím lampičku a potom jdu kam potřebuji.Pravda ,nemířím do lednice pro alkohol.Vypadá to,že nástrahy na I.B. číhají všude.Raději by neměla vylézat z postele.Nemají alkoholici náhodou léčbu zdarma ?Kdyby ji měl Rychtář rád,tak ji odveze do ústraní některé z léčeben.A kdyby byl kamarád nedovolí,aby byla takovým terčem posměchů pro národ.Dovedu si představit,že I.B.pozvou na koncert,ale jen pro pobavení,ne pro zpěv.Dnes není celebrita,kterou by si člověk mohl vážit.Je to odrůda,které nerozumím.
Artur ale nebyl tyrane dite. Samozrejme nebylo dobre co videl ale zase je v dnesnim svete wobouchanej do zivota. Nebere drogy nepije alkohol oproti jinejm jeho vrstevnikum. Za Iwet chodi a vubec by nemusel. Mohl to zatnout a postavit se proti ni dyt u taty mu nic neschazi ale u nej to neni jako u tech deti z decaku. Proste ac je to spatne dostal lekci do zivota a je na nej pripravenej. No a za chvili bude plnoletej zdedi prachy po tatovi a i kdyby ne o Iwet se postara.