Milenec zpěvačky Ivety Bartošové (45) Josef Rychtář (53) podle všeho záměrně lhal, když ve čtvrtek novinářům nahlásil, že jeho manželku odvezla záchranka do motolské nemocnice kvůli nervovému kolapsu.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
To by také mohlo být,ten teď dělá admina na antistránkých Ib.To je výsměch co?Také plno lidí už odešlo.Snaží se být milí na lidi,mám z něj husí kůži,komediant,když vzpomenu pár jeho vulgárních komentářů,komediant.
a panu Rychtářovi s Ivetou přeji aby mediální kolotoč kolem nich utichl a měli oba pokoj a nárok na slušný a normální život! Nestraním ani jednomu,protože asi je to vše o něčem jiném a paní Darina se jak je u nás zvykem najednou stala bráněnou chudinkou a všichni oklo jsou vyvrhelové. Bulvár si cancá pentli podle toho jak potřebuje zvednout prodej a naivní čtenáři tím jejich každodenním výblitkem řídí své úvahy a odstřelují aktéry podle toho jako koho se momentálně jedná. Je to hnus velebnosti,protože vše bude a je o něčem jiném,jen aktéři vědí kdo komu dal facku a jen aktéři vědí kdo se jak choval. Paní Darinu stavím do stejně naivní lajny jako je Iveta,protože jen blázen si vezme domů ženskou o které toho tolik ví a jen blázen si pozve ke štědrovečernímu stolu toho o kom říká jak ho zradil.Čekal Darina snad romantický štědrý večer při svíčkách??? Asi ne, asi v tom byla opravdu pomsta jak Ivetě tak Rychtářovi a nečekala,že se to ve finále obrátí proti ní.No,jedno přísloví říká,že kdo s čím zachází,tím také schází a bude to přísloví pravdivé ,ověřené zkušenostmi. Paní Darina by si měla zařídit svůj život a nechat Rychtáře žít ten jeho a možná by byla šťastnější. Rozumím tomu vzteku a bezmoci,když muž odejde k jiné,ale chce to také trochu sebepoznání a ne jen vztek,aby si uvědomila,že i na její straně mohl být problém. Obvinit toho druhého partnera je ale vždy ta jednodušší cesta. Pepa je asi cholerik,ale zároveň dokázal,že je i velký srdcař a empatický člověk a život nikdy není jednoduchá a rovná čára,tak mu přeji klid a Ivetě přeji aby konečně našla klid a odvahu postavit se problémům čelem. Je otázka,zda to vůbec dovede.
bobino : Darina není chudinka. Znám ji a nikdy bych si nedovolil át ji tuto nálepku.
Omyl. Nikoho si domů nepozvala. Byla na Slovensku a tohle spískal její povedený magor.
Štědrý večer si dělala pro sebe. Nikoho ke stolu nezvala. A romantický večer při svíčkách ? Blbost.
A že si žije svůj život, tak to si žije a bez Pepana. Však se kolem ní začínají točit chlapy co se jim vždycky líbila. jen nebyla volná. Teď konečně je.
Chápu, že tahle dvojka a její příběhy lidi zajímá, ale nějak se mi zdá, že je toho už moc. Bartošové by měla média dát pokoj, protože jinak už se nedá nikdy dohromady.A ten její poskok by se měl nad sebou zamyslet. Jeho "sláva" zřejmě brzy i tak skončí. Předvádí neskutečné výlevy a myslím si, že jejich vztah skončí taky. Iveta by se měla opravdu jít léčit, ale ještě předtím, kéž by si přiznala jak na tom je, a stále si něco nenamlouvala. Měla tak hezké písničky, vypadala dobře-chápu,věk s každým zacloumá, ale mít v 45-ti letech strach nebo trému z lidí, když jim zpívá/ po tom, kolik koncertů už odzpívala/, je hloupá výmluva.Zkus se sebou něco dělat, přestaň být líná, začni konečně žít a neskrývej se před lidmi a nechovej se ublíženě. Nebylo by od věci si zlepšit i slovní zásobu a číst si kvůli tomu knihy a ne jen poslouchat Pepana nebo čumět na trapné filmy, které ti někdo stahuje. A doporučuji neurážet lidi, kteří se o tebe starali a mysleli to s tebou dobře.Jsi nevděčná kačena. Zamysli se nad sebou.Vše nej ostatním v roce 2012.
často sem už nechodím, ale od jisté doby zde postrádám zvratky "bohatého podnikatele". Kampak se nám jen poděl? Ze by jej vyčerpávala cesta mezi obcemi Praha - východ???!!!
Keď Yvetka povie, že Jožko svoju ženu netýra ale naopak ona jeho tak to platí. Veď Yvetka nikdy neklamala. Ide o to či keď to povedala bola pri sebe alebo bola opäť v miernom delírku.
K zoufalcům Rychtářovi a Ivetě Bartošové se nechci vůbec vyjadřovat. Paní Darině přeji, aby se co nejdříve dala dohromady, dostala se z toho, ale taky, aby nebrala toho cvoka zpět, až za ní s prosíkem přileze a věřím, že přileze. Paní Darino, fandím Vám!!!
TEŽ PŘEJI PANI DARINĚ AT SE ZE VŠEHO BRZY DOSTANE,AAT PRAVDA NEBERE TOHO CVOKA ZPĚT,BRZY ZJISTITE JAK SE VAM!!! ULEVILO,A BUDETE SI ŘIKAT JAK JSTE MOHLA BYT TAK ,,,BLBA,,.ja něco podobneho prožila,
Já jsem snad v životě neviděla hloupější ženskou jako je Iveta Bartošová,to se opravdu jen tak nevidí, co ona vyblije do bulváru,každá věta to je opravdu katastrofa, naivní,a to že jsem už toho viděla v životě dost, tohle se jen tak nevidí,já myslím,že Artur se musí moc stydět co má za mámu, a Láďa Štaidl,si musí řikat,že to byl jeho největší životní omyl