Romantický příběh Ivety Bartošové (45) má další pokračování. Po epizodě s italským milencem Domenicem Martuccim (35) našla otevřenou náruč u Josefa Rychtáře (53). Překážkou je ovšem jeho manželka Darina…Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Zkratíku a duncinelko, tak já se večer zeptám své drahoí polovičky, jestli bychom Ivet mohli nastěhovat k nám o baráčku. Nebude problém, Ivet je taková pracovitá, šikovná, pomůže nám s domácností, prořezávat stromy taky může, shrabat listí na zahradě... a když je abstinentka, nehrozí, že by nám ve sklípku vyzunkala naše vínečko.. super nápad, budeme Ivetčinými novými spasiteli! A navíc nám Ivet bude zpívat, stejně v telce je prdlačka, tak bude tahle hvězda mezinárodní velikosti dělat naší rodině koncerty, pozveme sousedy a bude ná heja heja
pleteš si diskusi. Tohle nesoudné podlejzání patří na její facebook. Všechny ostatní příspěvky, které nejsou o tom jaká je Iveta báječná tam okamžitě smažou...
UŽ ZNIČILA TOLIK VZTAHŮ, MANŽELSTVÍ A LIDSKÝCH OSUDŮ,
ŽE JE KU PODIVU,
JAK JI PANÍ RYCHTÁŘOVÁ BEZELSTNĚ NABÍDLA BYDLENÍ S VLASTNÍM MANŽELEM.
TO PŘECE MUSELA PŘEDPOKLÁDAT I KDYŽ IB-P MILUJE JENOM SEBE SAMU
na čem vaří a v čem má šaty, čím si meje vlasy a čím pere prádlo, když ji to všechno buď Pomeje sebral a zřejmě dal do aukce Sotheby´s jako vzácnou starožitnost, nebo ji šampony a prášky ulila Golda
protože Ivetka má určitě nakročeno k druhému orgasmu v životě, tedy pokud na ten první s Pomejem u nezapomněla (vždyť většina z nás určitě ví jak je na tom s pamětí).
sluníčko v tmách. nedej se ,jsou na Tebe všichni ošklivý.
Prý budeš mít ohromný koncert v Sazka Aréně, to bude bomba(časovaná) Tak pracovitá , krásná , holčina si jistě zaslouží hodně lásky, Darina už měla Rychtáře 27 let, to není spravedlivý a proto. Vytryskl gejzír ubitých snů – a chce se mi řvát.
Heja heja, heja heja, heja heja
Ivetko , opatruj se, já vím kostička Tě moc boláčkuje, to se ale zahojí neboj. pan doktor určo dělal co mohl a hezounky jí vyspravil. Papkej poslušně prášky a hezky odpočívej , je to důležitý aby jsi nabrala sílu na to dojít domů a s Pepíkem hezky dováděli. To víš život je krutej..a lidi zlý