Fešák Robert Urban je zpátky v Zoo: Nervózní a s novou kočkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 15. července 2025

Svátek slaví Jindřich, zítra Luboš

Fešák Robert Urban je zpátky v Zoo: Nervózní a s novou kočkou!

Konečně přišla ta chvíle. Diváci se sice o návratu Roberta Urbana (37) coby Petra do seriálu ZOO dozvěděli před třemi měsíci, ale teprve dnes ho konečně uvidí na obrazovce.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Jiří Komárek
24. 04. 2024 17:31

Vy těm hercům tedy dáváte😂

bella.
23. 04. 2024 23:15

Nejsem seriálová a tak jsem na přeskáčku jen nakoukla po pár min. a zjistila, že tak šílenou slátaninu si vidět nepřeju. No jen posuďte co jsem viděla já : nějaká dvojčata si tam hrajou na špióny , styčný stan se šéfem mají v nějaké domácnosti, tam je hospodyně , která je zdatnou pomocnicí ve špiónování , je tam taky jedna nějaká co si nasazuje masku a chodí s ní zpívat, zatímco jinak je to holka na hlídání dětí, která se dozví, že má nějakou nevlastní ségru , tu s otevřenou náručí vítá a dotuje a nejen ji, ale i svého ochmelku otce, jenže pak otěhotní s tím, kterému hlídá děti, ten vyhraje kariéru snů a ona se s ním a jeho 2 vlastními dětmi ocitne v kolébce EU , přímo v adminitrativě Bruselu , v mezidobí zase jinou nějakou jednu ze ZOO unesou , kdy nějaký jeden ze ZOO měl rodiče, ti mu spadli s letadlem někde v Africe, on je po létech jde hledat , do toho se ozývá z Brusela ta jedna a fňuká, protože se tam nudí ... ...
-------------------
Hele, tak jsem to viděla já a dál už nešla..A to myslím jsem četla, že se tam už uplacírovala i ta Žilková. Se Švandovou si tam padnou do noty. Švandová se tam vyjímá, madam je za podnikatelskou šajbu a buď úplně už zapomněla hrát, nebo to fláká !Jediné slovo se jí herecky věřit nedá!
Fakt si myslím, až půjdou herci ( a režiséři ) zase bojovat na Václavák za Fialu a za Ukrajinu a za svoje bídné platy, aby se jim tato zrůdnost jejich hereckého "podnikání " připomněla! Ztráta peněz na ně !!!

Jana Nováková
23. 04. 2024 16:04

Běžte už do háje se ZOO.Arogantní Burešová co jí není rozumět,neschopná Pecháčková,jako robot mluvící Tomi­cová,­nesla­nej,ne­mastnej Haďák a teď se ještě vrátí soudce.Hrůza.Je to horší seriál než E. a Damián.Prima má nejhorší pořady za posledních 7 let.( ale reklamy přetáčet jdou,jen přijít na to jak.Trvá to pár sekund ale jde to.)

Dianthos
23. 04. 2024 12:19

Nová partnerka je pěkná a sympatická. Hodí se k sobě. Bohužel to ještě podpoří linku Burešové, které už je prostě moc. Měli by mu dát prostor s jinými. Třeba s Němcem a spol.

Jana Nováková
23. 04. 2024 11:31

Běžte už do háje se ZOO.Arogantní Burešová co jí není rozumět,neschopná Pecháčková,jako robot mluvící Tomi­cová,­nesla­nej,ne­mastnej Haďák a teď se ještě vrátí soudce.Hrůza.Je to horší seriál než E. a Damián.Prima má nejhorší pořady za posledních 7 let.( ale reklamy přetáčet jdou,jen přijít na to jak.Trvá to pár sekund ale jde to.)

Petr JURASEK
23. 04. 2024 06:52

Tak je fakt, že ta jeho "nová" holka je daleko hezčí než Burešová. Svým způsobem tu postavu chápu. Viky je ***, lhala mu, pak přijde s tím, že je těhotná.. Tak si našel někoho normálního. A hezčí ho. Z té jedné fotky, jak se Bureska směje, se mi až udělalo zle.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.