Stál na urgentním příjmu nemocnice na Bulovce. Aniž by tušil, jestli tam jeho milá vůbec leží. Nikdo se s ním nechtěl bavit. Lékaři, sestry ani ředitel nemocnice. Jako »pouhý« přítel neměl nárok na informace.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Nejde mi o slávu a zviditelňování se, vždyť jsem přestal úplně zpívat a vydělávat, jen abych mohl být pořád Ivetě nablízku. Jsem odmalička zvyklý pomáhat těm, kteří mají problémy. A nečekám za to nic," tvrdí Domenico závěrem
ano tie parky v crievku v svedskom obchodiku .. neviem ako sa to vola u vas .. ale u nas sa to tusim volalo jumbo hot dog .. mozno tak skoncila aj gejsa ci ten druhy ...
ty nečteš blesk ty ostudo? Martucci už 35 let dělá houby, a teď je tak trochu učitel. Předává zkušenosti s flákáním se Ivetce...Uvedl to v jednou z jeho mnoha rozhovorů. Koukej si rychle doplnit vzdělání
„Iveta sama už uznala, že se neměla vracet. Sám jsem se jejího návratu strašně bál a ukázalo se, že naprosto oprávněně. Už před koncertem na Staroměstském náměstí málem zemřela. Vařila mi špagety, ale usnula u toho a zatímco jeden plynový hořák na sporáku hořel, druhý byl puštěný naprázdno. Přijít o něco později, dopadlo by to katastrofálně. Nic takového by se jí v Itálii nemohlo stát,“