Přestože má Bartošová (45) problémy sama se sebou, pamatuje i na druhé. V současné době je pro ni každý fanoušek přínosem, bez ohledu na jeho sexuální orientaci.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
To si nesmíš tak brát. tady je většinou takový fofr, že kdybychom tobě a zkratovi děkovali pokaždé, když si to zasloužíte, měli bychom dvojnásobný počet stránek.
Tak teď mě docela naštvala duncinela. Napsala na Plesku:
duncinela: Najdou ji také brzo v bytě jako Amy?
Dokážu ještě pochopit, že si Ivetu neustále idealizuje a je do ní tvrdá, ale srovnávat tu krávu ožralou, která zpívat neumí a nebýt lidí, které potkala, nikdy by ani slavná nemohla být s Amy, mě fakt rozpaluje doběla.
Tak ať si na srovnávání vybere nějakýho bezdomovce, co ho našli uchlastanýho v kanále, ale ne zrovna Amy. To, že Amy skončí, tak jak skončila se dalo čekat, ale je to pro hudební scénu opravdu velká škoda, protože mohla lidem ještě dát spoustu dobrých písniček. Jestli se dnes nebo zítra uchlastá Bartoška je jedno, protože nedokáže dát už nikomu naprosto NIC. Je neschopná, nemožná a umí velký HO*NO. Fakt mě to vytočilo.
Jasný. Tohle ale bylo dost "přes čáru" i na mě. Taky nevím, jestli v některých případech je "naivita" to správné slovo. Člověk může být naivní, ale musí mu zbýt aspoň kousek soudnosti. Ona to fakt hodně přehání a někdy si říkám, jestli si tím tak trochu taky nevynucuje pozornost. Nevím, neznám ji, ale na dospělou ženskou mi to přijde přehnaný.