Syn zpěvačky Ivety Bartošové (45) odjel včera odpoledne na plánovaný rockový tábor. Artur Štaidl (14), který minulý týden jako zázrakem vyvázl z autonehody na Plzeňsku, se bude rekreovat za peníze otce Ladislava Štaidla (66). Právě on rockový tábor zaplatil...Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Seš hodná. Už mám v sobě od rána 3 ibalginy a jen doufám, že to zabere. Bohužel si nemůžu jít někam zdřímnout do tmy, protože jdu dnes na noční směnu, takže to už nemá cenu. Nějak to budu muset přežít.
zkrat to by asi dnes skončilo tak, že by v uhříněvském domku našli dvě ohořelá těla páchnoucí lihem. Nějak mi nezabírá nic na migrénu, tak by mě třeba Iveta přesvědčila, že když budu našrot, nebude mě nic bolet.
že Artur bude chodit v září do školy? Nebo chce aby šel v jeho stopách a nikdy nedělal/ jak sám snad řekl/ nic? Artur by se měl učit italsky, nebo bude chodit v Itálii do anglické školy? Italové se neradi učí jazyky.....Připadá mně to nedomyšlené, ale bude záležet i na samotném Arturovi,jak se rozhodne, je mu skoro 15 roků. Za moc to tady nestojí, já bych muá nebránila žít jinde, ale ty jazyky jsou potřeba.
Na Arturovi do 18 záležet nebude, musí se rozhodnout rodiče a pevně doufám, že Štaidl by něco takového nikdy nedovolil. A pokud si myslíš, že je za hranicema lepší svět, tak se mýlíš, všude je stejně, jde jen o tvůj pohled na život a o to jak se chováš k okolí, protože to se ti vrací,kdyby neměl matku blázna, tak si klidně a nerušeně žije v ČR.