Syn zpěvačky Ivety Bartošové (45) odjel včera odpoledne na plánovaný rockový tábor. Artur Štaidl (14), který minulý týden jako zázrakem vyvázl z autonehody na Plzeňsku, se bude rekreovat za peníze otce Ladislava Štaidla (66). Právě on rockový tábor zaplatil...Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Klidně si dovedu představit dovolenou s ní. To musí být úžasný relax a energetická dobíječka. Navíc to je opravdu výborná herečka. Ta mi jednou bude chybět.
Už to mám přečtený. Mám průser, co? Tradičně to nepochopila. Viděla jen ten sex a udělala si z toho vlastní verzi. To, že je chci s Vlastíkem dát dohromady jen a proto, že to je horlivý fanoušek Ivety si už nepřečetla. Holt duncinela no.
Když už si chce všechno brát tak osobně, tak ať aspoň pořádně čte a dá si to pořádně do souvislosti. To, co z toho udělala ona není vtipné, tudíž to ani není můj styl.
No tak to já zas nevím, že jsi už moje fanynka. Moje myšlenka vycházela z toho, že jsme našli člověka (jedno jestli muže, ženu, homosexuála nebo vegetariána), který obdivuje Ivetu, tak jsme mysleli, že by to byl ideální kamarád pro tebe. Ten sex já naopak vylučuji s tím, že by se jednalo o vztah pouze fanouškovský. Si to celý přečti znovu.
Teda, na chvilku se jdu projít a vy tady mezitím proberete uchýlaka a zase to končí u sexu... hm, tak teda ok, tady je pro vás jedno velice vtipné video
http://www.youtube.com/watch?v=rU8egRnfOv8