Zmatený Domenico Martucci (35) ve čtvrtek večer nemohl najít cestu k partnerce Ivetě Bartošové (45), která se po vážné dopravní nehodě zotavuje ve svém domě v Uhříněvsi.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Na tom mě zaujalo, že Domenico začal kvůli Ivetě o zrak přicházet už v Itálii (proto ji s Arturem prý nevezl). Takže se musela začít hroutit už tam (viz seznam homeopatik na uklidnění slučitelných s alkoholem).
IB zničila dalšího jediného muže svého života, dalšího adepta na otce jejího miminka. Tak hrábě prchá a bude zase finito Ivetina snu, další zrhoucení je tu, bude další sebevražda a další chlastací ecxesy a pak další comeback... ale už asi bez chlapa, tu stárnoucí nehezkou a profláklou psychopatku už nikdo chtít nebude, všichni ji znají.. leda nějaký stoletý plesnivý dědoušek nad horbem možná zabere, sklerotický a neznalý věci...CHudák Artur, mít místo mámy tohle... strašlivý osud a bolest!
Jediná šance pro toho Itala je, aby co nejrychleji od té rozmazlené, sebestředné, sobecké upírky utekl. Nebo mu půjde skutečně o život, ona ho úplně vysaje (a nikoliv jen ekonomicky).
Přesně tak, proto ho naprosto chápu a schvaluju mu útěk, co nejdál, a k ní se už nehlásit, ta psychopatka zničí každého, včetně chudáka Artura. Tak fajn kluk, a tak strašný život, to je naprosto strašné, že sociálka nezasáhne!
Taky si myslím, nebo na Mars, třeba... Ale zas na druhou stranu - ta alkoholička se asi sama do Itálie nevypraví. Jak by se tam dostala? Prachy jí už nikdo nedá, ta stopem? Každopádně je to už únavné a její excesy hnusné, vůči Arturovi teda ano. Moc je mi toho kluka líto, je to myslím fakt chytrý a fajn kluk, ale má smůlu, že nemá mámu, ale Bartošovou
"„Než jsem si začal s Ivetou, bylo všechno v pořádku. Viděl jsem naprosto dobře. Ale kvůli všemu tomu stresu, který už se nedá chvilkami zvládat, nejspíš přijdu o zrak,“ svěřil se Super.cz Martucci, kterému údajně v oku praskla žilka. A právě ta jeho ztrátu zraku zapříčinila. Martucciho stav je dokonce prý tak vážný, že by neměl vůbec řídit. „Právě proto jsem nechtěl vézt Ivetu a Artura z Itálie já.""
Vida! Takže stressy s Ivetou, kvůli kterým praskla Domenicovi žilka, byly už v Itálii !
jinak ještě na dobrou trošku bulvárních zpráv:
http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/157190/martucci-ivete-koupil-prasky-a-sel-na-kulecnik.html
"Když tiskovka, na které Martucci dokonce ronil slzy, skončila, konečně se vypravil do Uhříněvsi. S opravdu láskyplným řešením: roztřesené Ivetě pořídil v lékárně prášky, homeopatika, na uklidnění. Jejich výhodou je, že se mohou míchat s alkoholem, na rozdíl od antidepresiv typu diazepam či rohypnol."
teda, hlavně že říkaj, že pro prášky jede do Německa... už v tom maj i reportéři zmatek....