Registrace | Zapomenuté heslo
Žhavé drby
pátek 23. května 2025
Svátek slaví Vladimír, zítra Jana
Diskuse
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Hlavním viníkem nehody je Iveta.
Když se dohodli, že hrabě pojede do Prahy napřed a ona přijede později, tak měla sedět v Itálii na zadku.
Měla dodržet dohodu a ne kvůli svému infantilnímu rozmaru zbuzerovat řadu jiných lidí.
Navíc řidiče svou opileckou hysterií určitě celou cestu prudila.
Když konečně úplně našrot vytuhla, usnul ten ubožák taky. Kvůli ní málem zabil sebe i Artura.
A vrchol všeho: Zhroutí se z toho, že se jim nic nestalo. Každému normálnímu by se ulevilo a byl by šťastný.
jenže Ivet je cíťa - došlo jí, co mohla způsobit, takže teď řeší špatné svědomé ve společnosti pana Jágra (sorry Jardo, tebe nemyslím, já vím, že máš na baby vkus).
dohodu dodržet nemohla, protože Domčova poslední slova byla: Iveto, sorráč, mám tě plné kecky, to radši odcházím zdechnout do Česka.
protože byla na hadry na zadním sedadle - výkřik doprovázející záchvat deliria tremens vylekal řidiče natolik, že sebou cuknul a napral to do traverz.
Přesdběhla jsi mě, přesně to si myslím.
já totiž díky svému bývalému italskému manželovi mám protekci, takže můžu napsat o větu víc
Sice přerušujete tok mých hlubokomyslných úvah, ale souhlasím a
tak pokračuj!!!
aha, už čtu
girasole, ty jsi z ďolíku, že? To my, z horských výšin na tohle nemáme trávení Smekám!!!
nebo se lekl když jí začlo natahovat ....