Dlouho očekávaný a hojně propagovaný seriál z dílny FTV Prima Eliška a Damián se včera večer dočkal televizní premiéry. To, co následovalo po jeho odvysílání, si ale hvězdy romantického seriálu nepředstavovaly snad ani v těch nejhorších nočních můrách.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Ten seriál nejvíc zprasil režisér, to je za mě neumětelský termonukleární hovado, vypravěč mě po pravdě sral též, blbě nasvíceno, kulisy papundekl, ta bika k neuvěření na konci b itky rozhalenej kus prádla na špatný straně, bo ve střižně též nějaký ichtyl co nerozumí řemeslu. Smetana ta mi tam vadila až tak na třetím místě, jako pětatřicítka s její povahou nemůže zahrát mladou hodnou princeznu, to je jako byste chtěl po Heleně Růžičkové aby tančila Odettu v Labutím jezeru.
Vedení Primy musí mít diváky za idio.y! Neustále se opakující reklamy, které zná (po mnoha měsících divák nazpaměť) a přesto je nemůže přetočit, seriály nevalné úrovně, a teď tohle...!
Reklamu na seriál jsem sledovala, ale jak jsem zjistila, že přechází z jedné doby do druhé, tak mě hlavou prošlo: to nebude dobré a nic pro mě. Podle komentářů dobře, že jsem se zapoměla dívat! Slátaniny nemám ráda .
Dietl se musí obracet v hrobě. Neprofesionální vystoupení všech protagonistů , akce jsou trhané, bez návaznosti.Neco tak příšerného lze odvysílat opravdu jen v televizi v Čechách. Větší stupiditu těžko dohledat.
Určitě ten seriál nevidím tak negativně, jako někteří kritici. Jde o to, co od něho očekáváte. Jestli kvalitní umění, nebo oddychovku. Ano, chvílemi tam byla nuda, chvílemi nevalné herecké výkony a krkolomné dialogy. Ale celkově je to taková pohádka, hezcí lidé, hezké kostýmy, zámek, trocha humoru. Mezi televizní tvorbou plnou agrese, je to příjemné strávení času a určitě se budu dívat i na další díly. Prostě pohoda.
Seriály na Primě hodně sleduji, na Damiána jsem se moc těšila, ale bohužel musím konstatovat - je to jedna velká katastrofa. Od počátku vás seriál nezaujme, nudíte se u něj a máte chuť to někam přepnout. Za mě
Moje 80 letá matka, která čumí na všemožné seriálové s-ačky tohle po 10 minutách přepla. 9% na recenzích, tak to je odpad, na Primě někdo hodně šlápl vedle s tímto projektem, který je bídná česká variace na film Kate a Leopold. Smetana je sic hezká, ale arogantní a afektovaná. Obsadit ji do jiné role než nějaké totální mrchy alá dozorkyně v koncentráku je pro režiséra profesní selhání a omyl.
U soudu s hrdelními zločiny. Pane obžalovaný dám vám za vaše činy vybrat ze dvou trestů:
1) Úděsná smrt postupným spalováním za živa plamenometem od nohou až k hlavě.
2) Vedlejší role v Elišce a Damián.
Obžalovaný:
Ctihodný soude, vybral bych si tu první možnost.
Na seriály se dívám sporadicky, ale vím, že ba tuhle slataninu se dívat určitě nebudu. Dokonce i manželka je hodně zklamaná. Taková reklama a nic co by za ni stálo. Prima zklamala.