Vztahy mezi fotbalistou Tomášem Řepkou (37) a jeho manželkou Renatou Řepkovou (38) se vyhrotily tak, že jejich šestnáctiletá dcera Veronika psychicky nezvládla boj rozvádějících se rodičů a napsala velmi otevřený dopis deníku Aha!. V něm obviňuje především svého otce, nešetří však ani jeho milenku Vlaďku Erbovou (30)! Zoufalý krok nasvědčuje tomu, že Veronika žije ve vypjaté atmosféře, kterou bohužel neumí se svými rodiči vyřešit. A otci vzkazuje jediné... »Táto, styď se!«Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
které nemá o životě šajna a tak je to potřeba brát. Navíc k rozvodu jsou potřeba dva a ne jen jeden. Máma evidentně selhává také,protože bývalého partnera nazývá "pan Řepka.Z toho je vidět,že holka mámu neřeší i když má rovněž partnera,ale veškerou zlobu vrhla na tátu.Tátovi peníze jim nesmrděly,teď už není holt takový komfort,táta hrne prachy jinam,tak je po sympatiích že??? Ale on má také právo začít znovu a jim musí být jedno jak.Holka pochopí až bude starší. Máma evidentně tátu doma postavila jako viníka a pak stačí málo aby se v hlvičce puberťačky zrodil takový odpor,protože holky v tomto věku dokáží jednat hystericky.
ty hlavně zavři tu svoji nevymáchanou tlamu - asi taky patříš k těm, co se snaží přelít tučné konto do vlastní kapsy na úkor někoho jiného a teď si tu hojíš svoje vlastní černé svědomí.
měli jsme to doma podobné-jen synovi bylo 5,když otci řekl,že ho nemá rád,protože nás bil a řval na nás-to už otec žil se svou novou partnerkou a jejími 3dětmi-otcova reakce?_Ty už ke mě nesmíš.....někdy mají děti víc rozumu než dospělí a chlapi jsou ješitní,že to není možné.Navíc tato situace v 16letech je opravdu náročná,stejně jako pro celou rodinu-držím jim palce a zatím to ustávají s grácií,zatímco pí.Erbová všude do médií vykřikuje,že chce miminko,svatbu,...měla by opravdu brát ohledy aspoň na ty děti-u nás se situace vyhrotila tak,že syn už otci nikdy neodpustí,udělal si vlastní obrázek a táta pro něj je jen ubožák...Přeji jim,aby se to u nich nevyhrotilo tak jako u nás a to jsme byli ušetřeni médií....
A asi budete jako bývalá Řepková,co ::: Podle kluka je táta ubožák.Vypadá to,že mu v tom jeho názoru fandíte a dokonce si myslím,že mu to taky někdo "pomohl" takhle se vyjadřovat a přemýšlet.Vypadá to ,že i Vy jste z toho uražená a nedokážete to překonat.
nebudete vy také takový chlap,co si myslí,že je nej...?Mýlíte se-můj ex syna prokazatelně týral-nyní má k dětem zákaz a řeší to jak OSPOD tak další instituce zabývající se týráním.A budete se divit,ale já synovi neustále opakuji,že má otce jen jednoho a že ho otec má jistě také rád,akorátže otec se vydal jinou cestou životního stylu-nezákonnou.Nesuďte,co neznáte a jestli si myslíte,že jsem uražená,tak prosím-nevím,zač mám být uražená-ledatak za ty dluhy,co po ex splácím a na které doplácejí jen děti-bohužel a takových rodin je...mé vyjádření o ješitnosti se týká pouze výroku,že dcera pro p.Řepku přestala existovat-pokud to skutečně řekl,pak se zachoval stejně jako otec mého syna,kdy pronesl,že k němu syn nesmí ve chvvíli,kdy jsme syn i já čekali spíše to,že si s ním otec sedne a promluví-syn se snažil s otcem mluvit několikrát,ovšem marně-tak co už má ženská udělat,aby si chlap uvědomil,že dítě má taky duši??Vaše soudy vypovídají o vašem ražení a nejspíš i o vaší inteligenci...
a k tomu,že synovi k jeho vyjádření někdo pomohl byste se asi divil-syn má IQ s největší pravděpodobností vyšší než vy-bez urážení-v Mense vás asi nepotká,ano,jeho myšlení je jiné než myšlení jeho vrstevníků,ale rozhodně se nenechá nikým ovlivnit-když řeší,že otec matku zabije a kdy to udělá,pak to bude asi spíš tím,co viděl a slyšel doma především od otce,který nebral ohledy na děti při svých projevech-příště prosím opatrněji se soudy
Sama znam dva pripady kdy si manzel nasel milenku a nasledne od rodiny odesel, u obou pripadu byly deti, ale milenky si (asi) uvedomovali co udelali, protoze se ani jedna neodvazila o jeho detech mluvit, starat se o vychovu a podobne a uz vubec ne verejne se vyjadrovat a dlouho se drzeli stranou, nez byly detem vubec predtaveny. Zadna sranda to neni, pro decka to byla rana stejne tak, ale nebyly do niceho tlaceni a uz vubec si takove blbe tlachani jedne osklive cikanky neprecetli v novinach. Malo kdy se o tohle zajimam, ale kontretne tahle "modelka" se mi uz od pohledu hnusi ....... i kdyz Repka taky neni zadny krasavec .......
Souhlasím s názorem na tu "krasavici" Erbovou. Vůbec nevím, kdo to je, vidím ji vždy jen na fotkách zde v bulváru. Připadá mi, že to je zlatokopka, která jde přes mrtvoly.
jak sama řekla, jizvy jsou "jiné" než mají ty modelky s implantáty. To jsou mi krasavice. Mají něco jako berličky na krásu.....Jak může inteligentní chlap odcházet od rodiny kvůli někomu, kdo ukazuje zadnici na první straně bulváru, nic jiného neumí... tedy pokud Řepka opravdu rodinu opustí, tak je asi opravdu jeden z těch naivů a není co ztratit/ doufejme,že se s manželkou o majetek rozdělí/
Ještě k těm modelkám...v našem městě potkávám jednu dívku, která se všude cpe, ráda by byla modelkou, hlásí se na různé akce pro začínající modelky, posílá své fotky ... na fotkách jí to docela sluší, ale ve skutečnosti to je naprosto tuctová, prachobyčejná holka, která by mě krásou rozhodně neohromila, navíc hubená jako tyčka. Na fotkách vypadá lépe než ve skutečnosti, ani bych neřekla, že to je ona. Stejné to je ale s různými miss, ono kdyby si vizážisti vzali do parády kteroukoliv ženu, dokázali by ji vylepšit k nepoznání. Na ulici potkávám hezčí děvčata, než jsou ta, co se hlásí do soutěží krásy.
Ty si myslíš,že je Řepka inteligentní? Erbová je škaredá,hloupá a nic jiného než se svlékat a rozahovat nohy neumí.Brzy se Řepkovi přejí.Té jde hlavně o peníze a zviditelnění.Takových slepic,které nic neumí a jen se hloupě zviditelňují je u nás hodně.