Zdeněk Pohlreich (54) každé pondělí okouzluje diváky svými lahůdkami v pořadu televize Prima Šéf na grilu. V něm prostořeký šéfkuchař tvoří takové skvosty, že se jeho fandům před obrazovkami sbíhají sliny jen při pohledu na ně.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Nevím, proč stále ukazujete "mistra",který si pořád hladí holou hlavu a hrabe v nose.Ty spáleniny na drahém grilu dokáže i obyčejný chatař a to ještě nikdo neví,je-li to k jídlu. Z vybraného masa ugrilovat jídlo k jídlu, není problém,ale ať něco vykouzlí z masa od běžného řezníka.Takový Babica je sice šmudla, ale některá jeho jídla po vlastní úpravě jsou jedlá. Ale hlavně si na nic nehraje. Nevím, kolik zkušeností mohl v restauraci v Australii získat,takových je tam stovky a úroveň jeho vaření tomu odpovídá, ale pokud chce TV ukázat skutečné kuchařské umění,máme tu minimálně desítky vynikajících kuchařů,některých už penzistů, kteří prošli nejlepšími světovými kuchyněmi a kteří dovedou vysvětlit postup a chyby při přípravě pokrmů. nesmělo by ale platit heslo " Já na bráchu...."