Šéfka Sněmovny chce peníze z pivovaru, ale... Budvar není na prodej! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šéfka Sněmovny chce peníze z pivovaru, ale... Budvar není na prodej!

Kde v době děravých státních rozpočtů vzít peníze? Šéfka TOPky a Sněmovny Markéta Pekarová Adamová (37) by prodala státní pivovarnický podnik Budějovický Budvar. S nápadem ale tvrdě narazila.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

-bello-
16. 06. 2022 14:40

VŠECHNY NÍŽE UVEDENÉ ŠKOLY ať Pekarové vrátí školné. Nic ji nenaučily.A vysoké školy at neotevírají obory a nedávají VŠ tituly tam, kde na obor stačí maturita! Jenže všichni holt chtějí prachy I rektoři.

Pekarová : bakalářský obor andragogika a personální řízení na FFUK v Praze. Bakalářská práce : " Zaměstnavatelnost zdravotně postižených "

K tomu já pozn. : Pekarová může začít aplikovat na ukrajinské přistěhovalce! Zejména andragogika se jí hodí. Včera bylo pozdě !
----
Další studium Pekarová : Masarykův ústav vyšších studií .Obor ekonomie a management v průmyslu. Dipl.práce : Diversity management ,titul Ing.
K tomu já pozn.: ČVUT a zejména pak Masarykův ústav vyšších studií by měl vážit obory. Opravdu mě zajímá, čeho vlastně je "inženýrkou " madam Pekarová.
A protože mám přehled obrovský o dění, vím i o tom, jak na Praze 8 bojovali tamní občané pro zrušení heren, kde soc. slabší a nepřizpůsobiví utráceli rodinné přídavky a přímo úměrně prohraným penězům se tam hromadily použité jehly na ulicích .Radní herny obhajovali, že zisk z heren podporuje sport dětí , např. tenis, fotbal .Pekarová byla na P8 radní za drogovou a sociálně slabou oblast.Neudělala nic, i když věděla, že zrovna pro tenis nepřizpůsobivým sotva ! Kam vlezla madam Pekarová, zůstala po ní jen hluboká brázda Oborově jí nejblíž sociální oblast chtěla zúročit coby ministryně soc. věcí / volební cukrlátko / , ale jakmile bylo po volbách sprostě otočila a vyboxovala si jednoduchý úřednický post s danými pravidly - šéfku Sněmovny.

pravlast
16. 06. 2022 13:44

Šéfka je totiž naprosto dokonalá vlastizrádkyně a chtěla by hlavně udělat víc prostoru pro konkurenci a nejspíš poslat zaměstnance na ulici a pracák.Z čeho by se asi vyplácely důchody a taky platy podobným ma*gorům když tady nikdo nebude platit daně?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.