Diblík Vondráčková zase za děvčátko: Je to ještě roztomilé? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Diblík Vondráčková zase za děvčátko: Je to ještě roztomilé?

Zpěvačka Lucie Vondráčková (41) už překročila práh čtyřicátnic, svým svěžím vzhledem by ji tento věk ovšem hádal jen málokdo. Tím spíš, když se sama vrací do let, kdy se teprve dostávala na vrchol své popularity.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

bublina09
11. 09. 2021 18:44

Ona se pořád vydává za diblíka, je to až směšné. Stále se cpe do zpěvu, ale žádná zpěvačka není, herečka? to taky nic moc, holt ji držel nad vodou hokejista. Nahrabala dost a pořád má málo, pořád se honem kamsi cpe vystupovat. přitom není nic- jen diblíkuje.

lekno
01. 09. 2021 12:11

Když někdo nevidí LV rúžově skrze rúžové brýle, znači hned, že ji nenávidí ? Hloupost – prostě si jen sundal brýle a kouká na realitu. Oči už nejsou pod klapkami a múžou vidět tu pravdu. Pokud ona nebude mít snahu pracovat na svém charakteru, zústane dole a bude ještě morálně klesat – pak múže mít o ní iluze leda-tak nevidomý chlap, kterýmu se neposkytne dostatek informací. A to, co se o LV dozví, nemusí být všechno ani pravda. Takový muž se lehce manipuluje a též se dá zneužít.. Protože jiný, vnímající bez handicapu – její skutečnou osobnost spozná dřívě nebo později, když chce. A není to nenávist, že někdo vnímá reálně charakter osoby, zná podstatu, z čeho ona žije – to je spíše moudrost. Je užitečné vyznat se v lidech a nedělat si o nich unáhlené názory jenom na základě povrchního pozlátka – jejich účelového chování, textových a grafických skreslených info z bulváru, kde i nestrannost a objektivita v článcích není vždy zaručena.

Uživatel_5457057
01. 09. 2021 05:21

Vy se tady tou nenávistí k L.V. snad zalknete. Vy nejste lidi, vy jste hyeny

kalenda
01. 09. 2021 15:59

Zase se té chudince s křivýma nohama ubližuje.Urážet se smí jen Šafi a Tomáš.Vrásčitá odkvetlá vyzobaná slunečnice se musí jen chválit a vynášet ke hvězdám.Jen ať diblíkuje,stejně zpívat neumí a hrát,no to je taky bída.

fany22
02. 09. 2021 07:15

Nejen Šafi a Tomáš. Taky je povoleno strefovat se odporně i do malé Lenotýnky. ( Parchant, je ošklivá atd.)
Tu radost, kterou vyjadřovali, když Tomášovi onemocněla máma, vyzvracel jen ten nejhorší odpad z nich. Ale obecně i těm zdánlivě normálnějším logika a cit pro fér play chybí.

Vondráčková na ně může být skutečně hrdá.

Dianthos
30. 08. 2021 21:33

No jo, tak téma Vondráčková - diblík nějak vyšumělo. Asi proto, že už je také nudné. Tento klip a zpráva o něm je stará záležitost. Ono už o Lucince není co nového napsat, tak se bude přežvykovat stále dokola.
Ale možná to Lucinky fanynky potřebují. Osvěžovat paměť, aby si jí tolik neidealizovaly.
Jinak - vypadá přesně na svůj věk. Diblík je image. Ale vrásčitý obličej na svých 41 let má. Tělo si udržuje, plastiky jí pomohly, prostě vypadá jako jiné herečky v jejím věku, které se nevyhýbají kosmetickým zákrokům, na svém těle dřou a používají silné filtry. Ony ale ve většině přecházejí do image "dáma", Lucinka prostě zamrzla v Marmeládě.

pomahatachranit
31. 08. 2021 18:51

Aha, takže vlastně vypadá úplně stejně jako ostatní, ale zamrzla v Marmeládě? Máte to nějaký pomotaný Šafářová je ještě vrásčitější, a to je mladší , ale diblík je tím pádem skoro každá druhá zpěvačka, která je štíhlá a má dlouhý vlasy, že? A že je tento klip stará záležitost? Teda vy to sledujete jako ostříž, že se v tom tak vyznáte

kalenda
31. 08. 2021 20:14

Šafi není tak vrásčitá,ale rozhodně ze sebe nedělá blba,jako Vondatra.Je to sportovec a chová se podle toho.Lůca je směšná a trapná,mladé publikum se jí bude smát.Stejně směšné jsou její fans,staré smradlavé marmelády.Ostatní už bylo napsáno dole a bylo to výstižné.

fany22
01. 09. 2021 03:23

Takhle mluví děti ve školce. ty taky, a ještě víc! Šafářová má klasické rysy, těm stárnutí příliš neublíží. Vondráčková s dětským kukučem vypadá dobře na dálku a k nepoznání zmalovaná. Vizážisté z ní vyrobí vždy úplně někoho jiného, než je ve skutečnosti. A že je hodně vrásčitá, za to nemůže. To je typ pleti. Beztak myslím, že byla na nějakém zákroku kolem očí.
Ale téma vzhledu V. tady přece bylo zmiňováno jen jako reakce na nepřiměřené opěvování. A ne jako soutěž. Takže to porovnávání se Šafi, která se vzhledem neživí, bylo naprosto mimo mísu.

fany22
30. 08. 2021 19:51

…je prostě fakt. A Vaše trapné posměšky, že se P. a Š. starají o tři děti, svědčí pouze o Vaší nízkosti. Vondráčková se nepřetrhla ani péčí o své dvě. Tak byla vytížená péčí o sebe a svou kariéru.
Jenže, když člověk miluje, má zájem, a věnuje péči a lásku i dětem partnera. To ovšem VY nechápete.

fany22
30. 08. 2021 19:44

Lhářka není nadávka, je to pouhý popis smutné skutečnosti. Lucie Vondráčková, bohužel, lhala mnohokrát, a každý, kdo se trochu zajímal, a nemá zastřené vědomí, to vidí.
Nebyla žádnou ušlápnutou chudinkou, jak se stylizovala, naopak honila kariéru na Plekancovy náklady.
Rozvod nebyl překvapením, nebyl zběsile rychlý, naopak z její strany byl pečlivě připravovaný. A v normálním manželství skutečně nežili. Nebylo ani překvapení, že to Plekanec zveřejnil, jak říkala, naopak se i o textu zprávy na fcb domlouvali.
Neletěla do Kanady až potom, co zpráva vyšla. Z její strany pouhá trapná křeč. A spoustu dalšího… Nebyla slavná v Kanadě, jak to tady prodávali, nevítězila v konkurzech, režiséři v Kanadě se nekáceli z jejího talentu atd.. Plekanec jí nezakázal letět po rozchodu do Kanady, naopak jí tam obstaral luxusní bydlení. Všechny ty bolestínské pózy a manipulace, kterými ovlivňovala své nanynky, jsou také lhaním. Stačí? A jestli měla milence Sekáče a v Praze romantiku s Hádkem, mně zrovna je úplně jedno. To není moje věc. Člověk může být nesnesitelný, konfliktní, sobecký, líný, sebestředný… i kdyby náhodou nebyl nevěrný. I když tady si myslím své.

To jen Vy všechno překroutíte. A Vy mluvíte o slušnosti? Asi podobně, jako jste ničili Helenu. Ta se provinila čím? Že si chtěla zařídit život po svém?? Ženská po padesátce, svéprávná a svým úsilím plně zabezpečená?!? Bylo potřeba lítat všude možně po redakcích a dlouhodobě ji ničit? Styďte se. Ženskou, která rodinu skutečně milovala? Hnus. Taky prý Lucince málo pomáhala. Ach bože…

Jenže Vy se prostě stydět neumíte.
A ještě doplním - já nevím, kolik Plekanec zaplatil právníkům. Asi dost, když to všude melete. Ale mně je to vážně úplně jedno. Moje peníze to nejsou. Ale že je Lucie Vondráčková hamižná zlatokopka, na tom nic nezměníte. To je prostě fakt. A že bránila tátovi ve styku s dětmi, že radši objednala na Vánoce Kubu, svědčí o bezcitnosti. Že se vyjádřila, že chce o všem rozhodovat sama, to

14TONY
30. 08. 2021 22:59

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

pomahatachranit
31. 08. 2021 18:47

Jak vy tak dobře víte, jak oni dva žili nebo nežili, nechápu ani vaše výkřiky o Heleně V., ta si zařídila svůj život a je to naprosto její věc, co to tady plkáte? A jestli někdo lítal po redakcích, byla to celé dva roky během rozvodu vaše parta kolem TP, stačí se podívat na tu snůšku odporností, které z toho v bulváru celé dva roky lítaly, živené vámi. To vy se snažíte ničit LV dlouhodobě a cíleně, styďte se.
A o bezcitnosti rozhodně nesvědčí to, že matka zaplatí oběma svým dětem cestu na Kubu, kam se v mrazech Kanady jezdí, bezcitnost je ty děti o tu Kubu připravit, což udělal "otec roku". Ten, kterej přivážel za dětma do Kanady milenku, aby si ji děti zamilovaly (!!!!) v době, kdy byl ženatý a teprve se rozváděl. A tomu všemu bezcitně přihlížela a tleskala jeho matka. Chápu, že potřebujete co nejvíc používat termín bezcitná zlatokopka, mě se víc zdá příhodná bezcitná milenka a sami si doplňte jaká tchyně.

pomahatachranit
30. 08. 2021 16:49

Fany22: Nesmysly pisete jen vy, nadavate LV do lharek, jakoby vam osobne nejak vymetla spatne kamna, copak, makala jste nadarmo, nepomohlo nic, natlak s pravniky, kecy v kleci v bulvaru, NIC? Rozvod byl spravedlivej, secetl to nevernikovi a bylo. Je to tezky to vydychat, co? A ta hnusna bezohledna kampan, kterou jste rozpoutali, hloupe a trapne, jen ukazala, s kym se slusnej clovek nema nikdy zahazovat.Ze jsou pravnici a "pravnici".Tak urcite by se LV v Kanade uzivila, Kollerova se v Monaku zivi pronajmem domu, kterej ji ex nechal, pracovat nemusi. LV by nesedela s rukama v kline, makala vzdycky a makat umi. A cas plyne rychle, uvidi se, deti stejne do Kanady odjedou zit, nebo studovat, jsou kanadani, tak co.Kdybyste nebyli omezene krkny, mohl mit TP klid a nemusel vykrvacet na pravnicich. Blbost ale kvete asi hlavne v Kladne)))

pomahatachranit
30. 08. 2021 16:49

Fany22: Nesmysly pisete jen vy, nadavate LV do lharek, jakoby vam osobne nejak vymetla spatne kamna, copak, makala jste nadarmo, nepomohlo nic, natlak s pravniky, kecy v kleci v bulvaru, NIC? Rozvod byl spravedlivej, secetl to nevernikovi a bylo. Je to tezky to vydychat, co? A ta hnusna bezohledna kampan, kterou jste rozpoutali, hloupe a trapne, jen ukazala, s kym se slusnej clovek nema nikdy zahazovat.Ze jsou pravnici a "pravnici".Tak urcite by se LV v Kanade uzivila, Kollerova se v Monaku zivi pronajmem domu, kterej ji ex nechal, pracovat nemusi. LV by nesedela s rukama v kline, makala vzdycky a makat umi. A cas plyne rychle, uvidi se, deti stejne do Kanady odjedou zit, nebo studovat, jsou kanadani, tak co.Kdybyste nebyli omezene krkny, mohl mit TP klid a nemusel vykrvacet na pravnicich. Blbost ale kvete asi hlavne v Kladne)))

Dianthos
30. 08. 2021 21:20

Pomáhatachránit - tento příspěvek už je až na hranici zdravého rozumu... Vondráčková také mohla žít v Kanadě z pronájmu domu, kdyby tam nějaký dům vlastnila.... Jak by se tam jinak uživila, když tam nezískala žádnou roli?? Jedinou jí musel Plekanec zaplatit a film byl propadák. Ještě než se na to přišlo, tak roztočený druhý film, u kterého už je ale změněný scénář a film stále není na světě. V Kanadě jinak žádnou roli nedostala, ani v reklamě! To bychom tím tady byli zahlceni.
Jediná možnost, jak tam zůstat, by byla na úkor manžela. A na úkor dětí, které by přišly o milujícího tátu.
Psát, že soud něco sečetl nevěrníkovi, je už na pozvánku na psychiatrické vyšetření. Soud mu dal děti do Čech. Takže co mu spočetl? Asi zájem o děti a tak mu vyhověl. A co myslíte, že je pro Plekance víc? Jeho děti, nebo právnické poplatky?
Váš předpoklad, že děti jednou odjedou do Kanady, není až tak pravděpodobný. Budou mít otcovu výchovu a otevřený celý svět. Proč by se měli usadit právě v zemi ledu? Protože se tam narodili a maminka je tam občas vozí, aby nezapomněli?

fany22
01. 09. 2021 03:44

To jste mi připomněla věc, na kterou jsme už všichni dávno zapomněli. Ale patří k tématu. P.Kiss byl točen někdy v r. 2016-2017 i podle toho, jak tam byl malý Adámek. A pohádkářka Adamcová se vyjádřila, že LV bude placená dle tabulek jako ostatní hvězdy, tudíž dostane něco kolem půl milionu korun.
Nakonec dostala 2.000 dolarů (!) které, jak se pochlubila, donesli s Matym do útulku.
A i kdyby druhý film, ta předělávka Modré Hvězdy, byl povedený a veleúspěšný (zázraky se dějí ), natáčeli ho v r. 2018, drobnosti přece dotáčeli na výletě se Zonygou v létě 2019, tak kde je mu konec? Máme rok 2021. To už by jím měla být Kanada, Amerika i ČR zaplavená.
Tolik jen k tomu, jak by se tam pracovitá Vondráčková lusknutím prstu uživila. A zpívat by tam mohla tak leda v kostele.

mejlika
30. 08. 2021 16:46

TONKO, když tě baví dávat sem pořád každou minutu smajlíky, tak si kup omalovánky a nemusíš to tady tak zahlcovat

fany22
30. 08. 2021 14:08

Zlovolná? Já vůbec nejsem zlovolná. Naopak mně zlo vadí. To VY nemáte srovnané morální hodnoty. A že mohla zůstat v Kanadě? Píšete ty bláboly pro úplné hlupáky?? Nebo pro předpubertální fanynky? Klidně mohla ten plán/ tu lež tak leda vyhlásit před soudem. Stejně jí to nepomohlo. Ale nikdy to dlouhodobě neplánovala, ani by se tam neuživila. Chtěla tam zůstat jedině kvůli vidině větších peněz, chcete-li - oškubání manžela. A jakmile by se to povedlo, šupky do Čech, kde má přece cestičku zametenou. Že je lhářka, už bylo napsáno stokrát. Ale neměla právo rozhodovat sama o dětech. To opravdu nechápete základní pravidla? A dost se divím, že s tou její stále - rodinou a fanynkami - vychvalovanou inteligencí jí nedošlo, že se na všechny její lži přijde.

A pokud máte pnutí a touhu, reagujte na to, co píši. A nezavádějte řeč jinam. Ale to moc nejde, viďte, když Lucie naplácala tolik nesmyslů.

14TONY
30. 08. 2021 16:11

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.