Diblík Vondráčková zase za děvčátko: Je to ještě roztomilé? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Diblík Vondráčková zase za děvčátko: Je to ještě roztomilé?

Zpěvačka Lucie Vondráčková (41) už překročila práh čtyřicátnic, svým svěžím vzhledem by ji tento věk ovšem hádal jen málokdo. Tím spíš, když se sama vrací do let, kdy se teprve dostávala na vrchol své popularity.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

14TONY
30. 08. 2021 16:12

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

pomahatachranit
30. 08. 2021 13:33

Milá zlovolná Fany 22 - Na sportech pro děti se domlouvali s manželem vždy bez problémů, proto taky od malička děti dělaly tenis a plavání, proto taky měly trenéry, přicházející i domů - to jsou ty "služky", které jí jste jí pak při rozvodu svinsky vyčítali, přestože jste věděli, že je to lež jak věž a žádné služky nikdy neměla.Mezi náma, při dvou malých dětech nějakou naopak mít
klidně mohla a měla, ale to by asi tchýně dostala infarkt,že? A že mohla zůstat v Kanadě? Klidně, proč ně? Kollerová to tak v klidu udělala, s oběma dětma je v Monaku a nic se neděje, prostě Koller je jinačí frajer.Ale to už je jedno, žádné návrhy jí nikdo nikdy nedával, její ex si myslel, že to zvládne nasílu s advokátama, s arogancí sobě vlastní.No, a ne.A vy pukněte))_

14TONY
30. 08. 2021 16:15

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Dianthos
30. 08. 2021 21:06

Pomáhatachránit, Vy jste komické individuum!
Koller "je jinačí frajer", protože nechal děti v Monaku? Vychovává je on-line?
O tom, že hodlala autokraticky rozhodovat o budoucnosti svých děti, včetně sportů, nemusíte mlžit. Stačí paměť a nebo Google. Její rozhovory a bláboly, kterými v té době sytila bulvár, jsou stále dohledatelné.
Dokonce z dětí chtěla udělat vegetariány, až trochu odrostou. Teď jsou odrostlé a pochybuji, že u Plekanců jim speciálně vaří bobule, protože si to Vondráčková přeje....

fany22
30. 08. 2021 13:21

pomahatachranit- za prvé mi netykejte. A za druhé, tohle přesně ona prohlásila: “Nechci se nikoho ptát, jaký budou třeba kluci dělat sport a podobně. Rozhodování je pro mě důležité…” A prohlásila, že ona zůstane s dětmi v Kanadě, a otec si za nimi může zaletět. Lze snadno dohledat. Některé nehoráznosti zkrátka člověk jen tak nezapomene. A na všechny návrhy a kompromisy zůstávala hluchá, dělala potíže s “půjčováním”, slyšela až na peníze. Tak to prostě je. Tak nelžete, jak se v ní najednou probudila dobrota.

14TONY
30. 08. 2021 16:16

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

pomahatachranit
30. 08. 2021 12:43

Fany 22- a ze tebe tak strasne zere, ze se dokazali na peci o deti ( jejich, ne tvoje), domluvit, to je prece spravne, ze se staraji oba, ze? A nelzi, LV nikdy nerekla, ze se chce starat sama, bez otce, ale tak otec od nich odesel, tak se holt starat musela, otec mel plno prace s milenkou a delanim dalsiho ditete))), myslel si, ze to za nej vsechno udelaj pravnici, tak taky podle toho dopad- prodelal na pravnicich kalhoty a musi se starat jeho matka a milenka jeste o tri deti, parada!!!!

travina
30. 08. 2021 12:57

pamahatachranit ... konečně pravdivý příspěvek To ale ty slepice tady nevydýchají a až přijde ta vypelichaná, stará slepice Bella, to bude zase pořádná slohovka

Dianthos
30. 08. 2021 20:56

Kdo nemá sklerózu, dobře si pamatuje, jak mu děti nechtěla ani půjčovat, musel mít od soudu předběžné opatření, aby je vůbec mohl vidět.
To, že kopl nevěrnou manželku, umělkyni, do pozadí a našel si opravdovou partnerku pro život, je jenom jeho věc. Děti nikdy neopustil.
Právníci vyšli draho, ale vyplatili se. Bez nich by děti těžko dostal do Čech a mohl je vychovávat.
Krkavčí matka (podle její interpretace lvice s krvavou tlamou a vylomeným zubem, bránící svá mláďata) své děti prodala za nějaký ten milionek.... Ty děti, které nesměla vidět ani babička Plekancová přes Skype, najednou vychovává Šafářová.... Každý si snad udělal obrázek sám. Jenom fanynky hladové Lucinky mají asi temno.

pomahatachranit
31. 08. 2021 18:17

No, tak postupně: že mu děti nechtěla půjčovat je nesmysl, kterým se tady jen snažili LV očerňovat hokejky příbuzní a právníci. Nevěrnej byl hokejka několik let s Šafářovou, sám se k tomu v televizi přiznal, jak za ní několik let jezdil na závody, v tenisové komunitě se o tom dlouho vědělo, podváděná manželka nevěděla nic, to je normální.Že vy píšete, že je správné "kopnout manželku" - to vypovídá hodně o vaší úrovni. Právníci se krutě nevyplatili, ničeho nedosáhli a jen ho obrali, jasně, nakecávají mu, že to bylo nutné, ale je to směšný, platil naprosto do vzduchu, měl se dohodnout. A v posledním odstavci urážíte prakticky všechny rozvedené matky s dětma, protože dnes je normální mít střídavou péči, naprosto běžná věc, vy říkáte, že svý děti tím matky prodávají? Jděte do háje a styďte se! Střídavá péče není ideál, ale je spravedlivá. A že vychovává tedy i Šafářová - no, možná lepší, než Plekanec.

picoda
30. 08. 2021 12:35

fany22-14TONY-=bello=

fany22
30. 08. 2021 11:41

Vida, kam jsme se dostali z prostého tématu - líbí či nelíbí se Lucky diblíkování. No nelíbí, ale bude to dělat pořád dál. Na hraní nemá moc talentu, a na kvalitní zpěv zase chybí hlas. Tak co má dělat?

Horší je ta hysterie, která pořád propuká u telecích fanynek. Tak, holky, co říkáte na to, že se nechala tak snadno koupit ? Ona, která chce o dětech rozhodovat sama, je to pro ni důležité, nemíní se táty kluků na nic ptát (citát). A najednou kývne na nabídku peněz, aby bez soudních tahanic přistoupila na střídavou péči. Děti má ráda. Ale penízky, jak vidět, ještě víc. To je dílo!

Dianthos
30. 08. 2021 20:47

Přesně a výstižně!

babatomanija
30. 08. 2021 10:10

Bello má dost pravdy, a starší ročníky / ?/ nebývají příliš naivní, i když mnohý méně inteligentní člověk se napoučí a nenaučí nic, byť by žil stodvacet roků.

travina
30. 08. 2021 06:22

A jejda, Bella je opět na scéně. Zase tě v Bohnicích nechtěli? Ale tvůj příspěvek je dobrý, lepšíš se, fakt Když to vše, co plodíš na diskuzích, hodíš do knihy, tak to bude dobrý bestseller ... žánr Sci-fi

santamonica
30. 08. 2021 03:41

Myslite, ze s tema brylema na hlave spi, nebo si je kazde rano umelecky aranzuje do ucesu?

Uživatel_5457057
29. 08. 2021 19:02

Já zírám co je to tady za divné lidi. Stále i na jiných stránkách, když se objevila Vondráčková, tak o ní hnusně píšete. Ale když se objeví někdo kdo se jí zastává, tak je oheň na střeše? Mejliko, souhlasím s vámi, tady jsou holt všichni Plekancova klaka. A ty kecy, že ho oškubala, to je fakt vrchol a teď hurá do mne, jste fakt k smíchu.

-bello-
29. 08. 2021 21:34

Uživatel_5457057
tak já jdu do toho!!!
----
Lucinka z marmelády chtěla zůstat v Kanadě. NHL jí učarovalo ,jako zlatá rybka rybářově ženě. Celkem chudší holka ve velkém světě! Ano, po tom fakt toužila a splnilo se.. Ale jako PhDr. /její titul je rychlovka z dějin umění ) by měla Lucinka mít mozek a vědět, že existuje Úmluva práv dítěte " a nemůže dětem odepírat otce a nárokovat si skrz děti svůj budoucí trvalý pobyt v Kanadě. Tak to prostě nefunguje!
Ta " čistá duše" Lucinka žádala i odškodné za zmeškanou " kariéru " z důvodu, že (světe zboř se ! ) porodila a tedy se nemohla uplatnit.Soud si možná ověřil, jak velkou horu nabídek v Kanadě a ze světa musela " kvůli dětem" oplakat a kolik chův na výchovu dětí měla.
A protože tahle "rybářova žena " žádala i amorální výši odškodnění od své zlaté rybky Plekance na alimentech pro sebe i děti , hnusí se mi. Hladovost po penězích a mstivost .Tak ji vidím já.
A věz , že tohle vysloužilé pěvecké Něco , které neví, jestli má být za dámu, nebo skejťáka doteď neskouslo, že se na ni Plekanec vykašlal a ty její komedie mě nebaví.
A i když vím, že do mě půjde tydy fanklub ex marmelády, neodpovím, vyčerpala jsem tvořivost na téma Vondráčková L. a kašlu už na to.

AliAlice
29. 08. 2021 22:18

bello....přesně a výstižně napsané !!!

Dianthos
30. 08. 2021 21:42

Uživatel_5457057 - Je v pořádku, že se fanoušci Lucky zastávají, ale ať u toho nelžou!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.