Vondráčková už není sama! KOLEGA Z BRANŽE, PLÁNUJÍ MIMČO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vondráčková už není sama! KOLEGA Z BRANŽE, PLÁNUJÍ MIMČO

Jednačtyřicetiletá Lucie Vondráčková už prý přes 3 měsíce tají novou lásku. Má jít o bývalého zpěváka, se kterým se zná už pěknou řádku let. 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Dianthos
07. 08. 2021 03:23

Uživatel_5540545 - Překroutil jste pravdu. Lůca už měla dávno připravený rozvod v Kanadě, čekala na občanství. Pak by se rozváděli podle kanadských zákonů a oškubala by manžela jako slepici. Když pochopila, že on se chce rozvést, a v Čechách, okamžitě letěla na otočku podepsat připravené rozvodové dokumenty. S nehorázným požadavkem na odškodnění ušlého zisku a ztráty kariéry, výživného na sebe.
Ale to přece ví každý, kdo má alespoň trochu paměť. Není to tak dávno.
Každopádně jí pánbůh potrestal, protože nedostala o mnoho víc, než jí manžel dobrovolně nabízel. A přišla o děti ve své péči. Nyní je z poloviny vychovává Šafářová....
To asi nebyl její cíl, že?
Rozhodně je na tom Plekanec lépe, protože peněz má dost a tu ztrátu ani nepocítí. Zato pro Lůcu je jistě nepříjemné, když se s jejími dětmi mazlí nová partnerka jejího exmanžela. Když někdo jiný určuje, co budou její děti jíst, zda zdravá jídla nebo fast food, zda budou vegetariány, nebo ne.
A ztráta kariéry také jistě netěší. Ztratila mnoho fanoušků.

zembislav
11. 09. 2021 21:32

A sakra - oni se přžece opravdu rozvedli podle kanadských zákonů, si představte. , Takže to asi dopadlo tak, jak vy říkáte na začátku, s tou slepicí. A rozhodně ji pánbůh nijak nepotrestal, o děti se teď musí starat i otec, to je u dvou kluků jedině správně, a i matka má tak trochu času si odpočinout a kluci tátu potřebují, ne že ne. Vždyť je tak strašně taťka chtěl, tak ať se taky stará, v Kanadě sám říkal, že je skoro neviděl, jen makal...On to vždy život zařídí spravedlivě.

fany22
05. 08. 2021 20:58

Ale Lucka vodila děti do kroužků. Má na ty miliony nárok!

- Ne, opravdu nemá.

Tak ať! Požádá v Kanadě, tam mají lepší zákony. Beztak to tam má dávno připravené! A když bude někdo kafrat, že je to nemorální, vysvětlíme mu, že Lucka je nejkrásnější na světě, nejlepší matka a manželka, a nejlepší zpěvačka! Heč!

lekno
03. 08. 2021 22:27

Uživatel_5540545 :
Nezavádějte.. Pleky informoval, že se s LV dohodli o rozvodu v ČR, no ona dohodu pak nerespektovala. Nepsala jsem, že soud nebral v úvahu předmanželskou smlouvu, nebo že ji odpustil. Ale dle kanadského práva soud nemusí vždy rozhodovat přesně a jenom podle p. smlouvy z Čech i když ji samozřejmě bere v úvahu. A o to jí šlo, proto chtěla rozvod v Kanadě. Prostě se víc nabalit, než by ji přiklepli v ČR. A též jde o to, že když chtěla LV v případě rozvodu své obrovské finanční kompenzace a další požadavky pro ušlou kariéru – měla to dát do předmanželský smlouvy, ať má Pleky jasno hned na začátku, o co jí pújde při rozvodě. Ale kde, ona pěkně podepsala jako skromná svatice p. smlouvu, kde nebyla tak náročná ve svých požadavkách při budoucím rozvodu, jako se projevila v realitě po rocích.. Co, kdyby si jí nevzal za manželku, kdyby věděl, o jaký mega-balík bude pak bojovat při rozvodě ? Tak zahrála nenáročnou dívenku bez vysokých požadavek ve p. smlouve, která se vdává z čisté lásky. Nedělejte z ní oběť, kterou nikdy nebyla. Když se napíše pravda, dle vás je to odsuzování a nepřeje se ji. Hloupost, vždyť já jsem LV měla docela ráda, když byla mladší a zpívala ty své trošku dětské písně. Nenapadlo by mě tehdy, jak se změní a nejsem z toho nadšena. Ale nelíbí se mi pokrytectví a proto - když se někdo hrá na ublíženou chudinku a přitom svého muže chce vyžmýkat jako mokrý prádlo, není správné zavřít před tím oči. Dělat, že je vše v pořádku a děvče má na to právo. Nemá. Měla moc, skutečně moc vysoké finanční požadavky i vzhledem k majetku a zárobkúm Plekyho. A pokud to vy nevidíte, hodilo by se sundat si ružové brýle..

pomahatachranit
04. 08. 2021 14:13

No brrrr,takže podle této zvrácené logiky ona měla být celá šťastná, že si ji vůbec vzal, měla povolat svou jakousi armádu právníků, aby jeho předmanželskou smlouvu vylepšili tak, aby byl TP plně chráněn před čímkoliv ))))- no, to je blbost, na to si měl dohlídnout přeopatrný chlapík sám, vy jí vyčítáte už skutečný nesmysly, a nereálný.Nikdo z nikoho nedělá oběť, ale LV podepsala pm a tu taky dodržela. Chrt hlavně chtěl, aby ho děti vyšly levně, a to je hnus. A jaké měla požadavky je věc právníků a soudů, ne vaše a vašich skoupých nepřejících odhadů, s tím si soud prostě dobře poradí vždycky, vezme v úvahu jeho výdělky i její a je to, i bez vás, paninko. Vaše zbytečná starost, hlavně dávno s křížkem po funuse. Vy kamenujete zeď za to, že je dávno postavená. Za to, že se TP neuměl rozvést, nemůže přece nikdo, jen on a jeho okolí. To ho evidentně štvalo do nesmyslných konfrontací. Měl na rovinu říct, že už dávno .... s Šafi a důstojně se dohodnout. Takhle zůstane trapákem navždy. Kydal na svou ženu, na matku svých dětí, přitom měl sám máslo na hlavě.

lekno
04. 08. 2021 15:27

pomahatachranit :
S vámi není možná rozumná diskuse. To vaše logika je zvrácená a podsouváte mi soustavně něco, co jsem nepsala. Divné jsou vaše myšlenkové pochody. Kdyby LV dodržela p. smlouvu, požádala by o rozvod v ČR, dle dohody, kterou měla s TP. Neletěla by do Kanady žádat o rozvod bez vědomí manžela. Bylo to od ní totálně nemorální a když vy ji tohle schvalujete, jste podobný jako ona. Jenom se bavte, jak byl TP obelhán a vyždímán. Dojde jednou na každýho a smích skončí..

lekno
04. 08. 2021 15:33

pomahatachranit :
Co se týče másla na hlavě – rodinu rozbila ona, když jako první a ne jednou podváděla svého muže. Též bylo trapní, jak děti bez souhlasu TP sebrala do Kanady – právně pojato – únos, klasifikováno jako trestní čin. Měla by být ráda, že TP nepodal na ni trestní oznámění pro únos jeho dětí.. Zřejmě bral ohled na syny. Ale ona ohled na děti nebrala, když mu dlouhodobě zahejbala. Tomáš si začal se Šafkou až potom, co bylo jeho manželství prakticky ukončeno vinou nevěrné LV. Rozvést dústojně a lidsky se neuměla ona, když ho obelhala a sprintovala do Kanady se rozvádět.. Ty její řeči o zběsilé rychlosti rozvodu – k smíchu. Měla všechno dopředu naplánovaný. Vy jste neobjektivně zaujat proti TP. Zbytečná další komunikace s vámi. Ponižujte, kydejte, zavádějte si jak chcete, nebudu už reagovat. Ale pravdu nemáte..

Dianthos
07. 08. 2021 04:14

pomahatachranit - Ale ona byla celá šťastná, že si jí vzal. Také to řešili několik měsíců poté, kdy mu nečekaně oznámila těhotenství po velmi krátkém vztahu. Podívejte se na jejich svatební video! Upřímný Plekanec řekl, že je šťastný, že se takhle rozhodli. Zvláštní formulace, že? Neřekl, že je šťastný, že mu superstar Lucinka dala svou něžnou ručku. Byl šťastný, že se dohodli, že budou opravdová rodina pro děti, že se nenarodí nemanželské. Plekanec je rodinný typ a těžko můžete zpochybňovat, že se ženil kvůli dítěti a ne kvůli neskonalé lásce k jeho matce, do které byl jistě zamilovaný, ale prakticky jí neznal.
Bez těhotenství a bez p. smlouvy by žádná svatba nebyla.
A přestaňte s těmi pomluvami o vztahu mezi Plekancem a Šafářovou před Hádkem. Čas jste s nimi netrávil, tak nemůžete vědět, kdy se přátelství změnilo ve vztah. To Lucka měla v průběhu manželství avantýry, ne její manžel.

AliAlice
14. 08. 2021 13:28

poma­hatac­hranit­...ně­jak to máš v té kebuli pomotané...jak píšeš,ten chrt ji financoval ty propadáky co natáčela v kanadě,a dělala ze sebe hvězdu...A co se týká Šafářové,tak to je milionářka,kdy si prachy vydělala sporte,zrovna jako Plekanec....A LV,kdyby ho neoškupala ,tak má holej zadek...tak sestup na zem ty nádhero !!!

Uživatel_5540545
03. 08. 2021 19:41

Lekno a Fany 22: Nikdy mě nepřestane překvapovat ta slabá informovanost lidí a nízký povědomí o právních věcech. Opravdu si myslíte, že jakejkoliv soud by NEPRIHLIZEL k existenci předmanželské smlouvy? Že by jako stačilo se na nějakýho soudce podívat a on by ji jako "odpustil"? To myslíte vážně? Samozřejmě naprostej nesmysl, LV prostě a jasně předmanželskou smlouvu kompletně dodržela, na to soud dohlédl. A taky na to, co jí ze zákona patřilo. Myslíte si, že by žena, která v ČR pracuje a má poměrně vysoké výdělky - neměla mít právo na kompenzaci, pokud ji její manžel opustí po sedmi letech, kdy mu porodila dvě děti a o ty se ( i jemu) starala v Kanadě, takže pracovat nemohla? On ale mohl ! A vydělával velmi dobře, ona byla s dětma, vodila je na kroužky a do školek. Pak najednou při rozvodu on po ní chce, aby se spokojila jen s tím, co on jí chce dát na děti, což je velmi málo. Soudy v tomto případě vždy přihlédnou k tomu, kolik žena (ale i muž) vydělávala (l) - to se dá přesně zjistit z finančních toků a účetnictví - a přiřknou kompenzaci podle toho, podle mě jedině spravedlivou. - Že se vám to nelíbí nikoho nezajímá. Vždyť vy tady uvádíte pořád jen blbosti, který psal bulvár, ten samozřejmě měl informace jen od strany TP, vzteklé, že LV se účinně brání, takže tady rozpoutali nesmyslnou antikampaň : Co sis to dovolilas, ty ty ty, mělas být ráda, že jsi ráda, být i s dětmi ticho, žít za to, co ti tvůj bývalý nabídl a hlavně držet zobák! Ano, to by pak bylo jako v pořádku????? Co na to říct, milé nepřející a odsuzující dámy, vás taková situace asi nikdy nepotká, ale přeju vám, aby se do ní nikdy nedostaly ani vaše dcery nebo vnučky, hned byste se na to možná dívaly jinak,že?

Dianthos
07. 08. 2021 04:32

Uživatel_5540545 - Mě nepřekvapuje Vaše nevědomost. Doplním Vám informace. Plekanec Lucce nenabízel pouze výživné na děti, ale nadstandardní výživné na děti a hrazení veškerého školného a kroužků a dokonce polovinu na dovolenou s jejich matkou. A jí byt a hotovost v hodnotě cca 30 milionů Korun. To právě za mateřství a výchovu jeho dětí. Kariéru Lucka nikdy nepřerušila, jenom zmírnila. Ale to přece dělala pro své děti a ne pro manžela. Stále pracovala. Až tak, že spolu s manželem a dětmi netrávili léta, protože doháněla v Čechách svou kariéru. Vlastně se v tom manželství míjeli. On často na zápasech mimo domov, ona pak odjížděla sama do Čech, nechala mu hlídat děti a budovala kariéru. Každopádně za pár let štěstí a pár let nešťastného manželství jí nabídl dost. I děti v její výhradní péči, o čemž tvrdila, že to je pro ní to jediné důležité. Mít své děti.
Jak se ukázalo, hamižnost nad dětmi zvítězila. Jak nad jejich zájmy, když jim bránila ve styku s otcem a milovanou babičkou, tak nad jejich společnou budoucností, když se nechala koupit a souhlasila se střídavou péčí...
Kdyby se má dcera zachovala jako Lucka, asi by poprvé v životě dostala opravdu nářez. Nesnáším neférové jednání a ubližování potomkům.

lekno
03. 08. 2021 17:47

pomahatachranit :
Vnímám to tak, že lež jsou vaše výplody. LV nedodržela předmanželskou smlouvu. Kdyby ji dodržela, nežádala by v Kanadě při rozvodu pro sebe mega miliony za kompenzaci omezené kariéry, další za zajištění manželky do budoucna, čistě jenom pro sebe pul milionu měsíčně..Tyhle její požadavky v p. smlouve nebyli, žádala je dodatečně u kanadského soudu, neboť v ČR by ji takovou nenasytnost neakceptovali. Byla dopředu dohodnutá s právničkou a bez vědomí Tomáše P. okamžitě letěla do Kanady podat návrh na rozvod, když Pleky veřejně vyhlásil na netu, že se rozvádí. On věřil, že LV dodrží, na čem se dohodli, že rozvod bude v ČR. Ale tahle ženská ho obelhala. Chtěla mnohem více, než ji p. smlouva zaručovala. Šlo o to, vytřískat z Plekyho co možná nejvíc peněz a dodržení obsahu předmanželské smlouvy jí bylo ukradeno.

lekno
03. 08. 2021 17:50

Soud v Kanadě skončil pak při dohodě, kde ona získala pro sebe více, než kdyby byl soud v ČR. Třeba tam zahrála dojemnou plačlivou scénu kanadské mámy a už se na to nemohl nikdo koukat, jak se ji chudince „ubližuje“, jak byl na ní ten Tomáš zlej. Tohle ona umí .. Každý normální člověk ale vidí, že LV svého manžela s předmanželskou smlouvou obelhala. Děti byli pro ni jenom zástěrka, pod kterou schovávala nenasytnost po TP majetku. Teď by měla být spokojena – rozvod proběhl, jak chtěla. Taky lidi už dnes vědí, že si LV nestojí za svým podpisem ani slovem..

pomahatachranit
03. 08. 2021 20:47

Chcete říct, že poté, co on veřejně vyhlásil, že se rozváděj, měla ona jeho ŽÁDAT O DOVOLENÍ podat tedy taky svoji žádost o rozvod? Že se ho měla dovolit, jestli smí nebo nesmí něco udělat?????? Vy teda máte taky dost, fakt. A on že jako věřil, že se dohodli, když on něco jen chtěl? Když on tedy jako řekl, že to bude takhle?Jen se zapomněl asi DOHODNOUT, víte? Jeho chtění NENÍ zákon.

pomahatachranit
03. 08. 2021 14:07

To je lež, LV předmanželskou smlouvu dodržela se vším všudy a taky ji nahlásila u kanadského rozvodového soudu. Smlouva ale neřešila NIJAK situaci s dětma, jak budou zaopatřený po rozvodu, takže se řešilo tohle, a to nemělo s ps nic společnýho, to řešil rozvodový soud.Takže vaše očerňování LV je lživé,totálně.

pomahatachranit
03. 08. 2021 14:08

Tohle nade mnou patří Stonemanovi003

fany22
03. 08. 2021 16:12

Ono se řešilo tohle? Takže ona nepožadovala těžké miliony jako kompenzaci za omezenou kariéru, a další miliony na zajištění manželky do budoucna? Nepožadovala jen pro sebe půl milionu měsíčně? Vy prostě jenom lžete. A že se předmanželská smlouva podepisuje před manželstvím, to je jaksi logické z podstaty věci. A zatajit ji ani nemohla, tak to tady neuvádějte jako nějakou zásluhu.

Vy prostě máte naučené fráze, a vůbec nepřemýšlíte. Vondráčková není s dětmi trojjediná bytost, aby měla nárok na všechno (v její verzi by ho svlékla z poslední košile) a Plekancův další život a další děti jsou jeho problém.
Lekno má pravdu. Vondráčková nerespektovala nic, ani práva dětí, ani práva otce. Sobecká a bezohledná. Kanadská matka. Koneckonců to vidíme teď, jak s klidem přijala střídavou péči. Údajně jí právě za to dal nějaké miliony. A Vy sám jste tady smajlíkoval o závod, jak je to pro ni super.

Uživatel_5540545
03. 08. 2021 19:56

Problém bude u vás asi právě to: údajně. Vy to nevíte, vy si to jen myslíte, jen se o tom dohadujete, ale jste schopná jí nadávat do sobeckých a bezohledných matek, přitom je jasné, že sobecký a bezohledný byl její partner. Jeho život, jak správně říkáte, je jeho problém. Totéž přejte jeho ex. Ta vaše zloba je trochu iracionální, a ano,LV porodila a vychovávala dvě děti v Kanadě, děti jsou i Kanadané, mají dvojí občanství, mohli tedy klidně po dohodě zůstat žít v Kanadě, proč ne. Spousta dětí i z rozvedených svazků sportovců zůstává s jedním rodičem v zahraničí, nic na tom není. Že to bylo pro TP nepřijatelné, protože si myslel, že když budou děti v ČR i s matkou, rozvod taky proběhne v ČR, alimenty budou malé české a on pak vesele bude žít s milenkou kdekoliv v zahraničí, mohl hrát ještě dlouho, v Itálii třeba..... No, to mu tak úplně nevyšlo. Nikomu nevyjde všecko, měli se prostě líp domluvit.

fany22
08. 08. 2021 04:04

5540545: O tom, co nemám ověřené, píši - údajně. A tak byste se měli vyjadřovat i vy, rváči za pověst Vondráčkové. A pak jsou věci, které vím jistě, a to je právě třeba to, že rozvod připravovala, že zadržovala děti v cizině bez souhlasu otce, že jim bránila ve styku s ním, a že je na něj zneužívala jako páku. Kvůli penězům! Takže ano. Je sobecká a bezohledná. A lže.

stoneman003
03. 08. 2021 16:16

Ale kdeže. LV utekala na otočku bleskovo do Kanady len preto, aby rozvod neprebehol v ČR, pretože tam by sa šlo podľa jej podpísanej predmanželskej zmluvy a prídavky na deti by určil český súd podľa zákona, pričom by nedostala pre seba žiadne finančné benefity, ktoré požadovala na kanadskom súde pri rozvode a tie boli nehorázne.A také riešenie, aby prebehol rozvod v ČR, kde by nemohla mať nehorázne finančné požiadavky na Plekanca jej nevyhovoval..Rozvod v Kanade chcela práve kvoli tomuto.
Aby obišla vlastnú popísanú predmanželskú zmluvu v ČR, kde nepožadovala od manžela pre seba žiadne finančné benefity z rozvodu. Takže šlo o klasický podraz na Plekanca a na deti sa len vyhovára. Tie Plekanec zaistil za každých okolností.
Je veľká škoda, že Plekanec súhlasil s utajeným rozvodu a svojim fanúšikom ani nedal vedieť, ako dopadol a o koľko ho vondrajda obrala. Pričom ho v diskusiách mnohí bránili ,ale jemu to zjavne bolo ukradnuté.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.