Za 8 let mu bude devadesát, pro něžné pohlaví je ale Jiří Krampol jako magnet, kterým býval i Jean-Paul Belmondo (88), jehož dabuje. Po smrti manželky Hanky (†59) ho prý ženské uhání s pozváním na rande. Sice zatím žije sám, ale nevylučuje, že se to může změnit!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Dobrý den, hledáte finanční pomoc za rozumných podmínek a potřebujete mít prostředky na svém bankovním účtu do 24 hodin? Jste zaměstnáni nebo podnikáte, ale vaše banka vaši žádost zamítla? Máte nepříjemný záznam v registru dluhů, kterého se jen tak nezbavíte? V každém případě vám mohu s vaším příjmem půjčit, kolik budete chtít. Požádejte o skvělé nebankovní finance s výhodnými podmínkami. Napište mi e-mail: Miroslavgurovic10@gmail.com nebo Whatsapp +420775022702
Dobrý den, hledáte finanční pomoc za rozumných podmínek a potřebujete mít prostředky na svém bankovním účtu do 24 hodin? Jste zaměstnáni nebo podnikáte, ale vaše banka vaši žádost zamítla? Máte nepříjemný záznam v registru dluhů, kterého se jen tak nezbavíte? V každém případě vám mohu s vaším příjmem půjčit, kolik budete chtít. Požádejte o skvělé nebankovní finance s výhodnými podmínkami. Napište mi e-mail: Miroslavgurovic10@gmail.com nebo Whatsapp +420775022702
Jmenuji se JITKA NOVÁKOVÁ a ráda bych poděkovala paní LENKÉ BOLKOVÉ (leni.bolkova01@gmail.com) za její přátelské služby a podporu při vyřizování mé soukromé žádosti o půjčku. Podařilo se mi získat půjčku 4 miliony Kč z pohodlí domova s velmi rozumnou úrokovou sazbou 3%.
Bez váhání bych paní BOLKOVOU doporučil svým přátelům, rodině a dalším, kteří v budoucnu uvažují o získání soukromé půjčky. Pro více informací kontaktujte její oficiální e-mailovou adresu: leni.bolkova01@gmail.com
Půjčka mezi vážnými osobami
Dobrý den, paní, jmenuji se Dominika, registrovaná a legitimní věřitelka. Upozorňuji, že Vám mohu poskytnout půjčku každému serióznímu člověku v rozmezí od 50 000 Kč do 15 000 000 Kč se splatností od 6 měsíců do 40 let (maximálně) za výhodnou úrokovou sazbu 2% ročně. Neváhejte mi tedy odpovědět zasláním své žádosti na tento e-mail pro více informací
Email: Rollerdominika@gmail.com
Půjčka mezi vážnými osobami
Dobrý den, paní, jmenuji se Dominika, registrovaná a legitimní věřitelka. Upozorňuji, že Vám mohu poskytnout půjčku každému serióznímu člověku v rozmezí od 50 000 Kč do 15 000 000 Kč se splatností od 6 měsíců do 40 let (maximálně) za výhodnou úrokovou sazbu 2% ročně. Neváhejte mi tedy odpovědět zasláním své žádosti na tento e-mail pro více informací
Email: Rollerdominika@gmail.com
Rychlá pujcka - prímý investor 50.000Kc až 60,000.000Kc. Pujcte si ješte dnes bezkonkurencní služby pro zamestnance, duchodce, osvc, dpp, úp. Peníze cerpáte okamžite. Jednoduché podmínky, Jasná smlouva Pro bližší informace volejte: Rollerovadominika@seznam.cz