Nejostřejší kritika Agáty: Za tohle bude chodit kanálem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nejostřejší kritika Agáty: Za tohle bude chodit kanálem!

Bývalá královna večírků Agáta Hanychová (35) je dvojnásobnou mámou. Syna Kryšpína před lety počala se sportovcem Mirkem Dopitou, dcera Mia byla zase plodem lásky mezi Agátou a jejím bývalým mužem, hercem a moderátorem Kubou Prachařem. Právě kvůli malé Mie dostala Hanychová pořádně za uši. Řekla totiž něco, co se podle mnohých o dětech neříká.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

lekno
07. 04. 2021 15:00

A proč se asi ona takhle vystavuje ? Protože se obvykle najdou muži, kteří se chytnou právě na takové fotky. Poté by se ale neměla Agáta divit, že tyhle týpky též rychle odcházejí.. Chlap, který chce ženskou jenom kvůli tělu, ji má za samici, ne za lidskou bytost. Platí to i obráceně – některé ženy, hlavně ty starší a bohaté se rády omlazují s placenými nebo se zotročenými mladíky. A podle toho to mezi nima pak vypadá.. Partneři by se měli sobě navzájem fyzicky líbit, pokud vztah má být stabilní a přínosný pro oba. Měli by si rozumět i jinak než telesně – dokázat mít toho druhého rád napříč jeho nedostatkúm. Dnes je to vzácný jev u lidí – ta schopnost někoho nezištně milovat..

begonie
07. 04. 2021 07:03

Vždy jí byla věnována velká mediální pozornost kvůli tomu, že je dcerou Žilkové a kvůli jejím výstřelkům i průšvihům..... V poslední době se nejvíc zviditelňuje střídáním partnerů Fotky č. 36 a 38 - tam tedy vypadá jak obyčejná k.rva....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.