Gottová (ne)slavila 47. narozeniny: Pláč kvůli... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Gottová (ne)slavila 47. narozeniny: Pláč kvůli...

Mezi přívalem gratulací ke čtvrtečním 47. narozeninám chyběla Dominice Gottové ta, na kterou se po celý život vždy nejvíce těšila. Karel Gott (†80) se poprvé neozval! Jeho nejstarší dcera si tak naplno uvědomila, že její otec navždy odešel a už jí nikdy nezavolá.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

lekno
30. 06. 2020 10:12

srdce : Ak ste nepokojná kvôli tunajším príspevkom - nik vám ich nekáže čítať. Myslím, že nie ste vlastník média, aby ste mohli žiadať po ľuďoch, nech už nič nenapíšu. Takisto naznačovať, že tu niekoho osočujú - je pokrytecké. Diskutujúci sa vyjadrujú k skutkom D. - poberaniu financí a hmotných darov od otca, takisto k jej skutkom zo života - o ktorom píše ona vo svojej knihe. Jedná sa o reálne fakty. Napísať svoj názor k nim,, aj keď kritický - nie je osočovanie. Rovnako vy nemôžete vedieť na 100%, či jej otec mal v sebe alkohol alebo nie. Šoférovanie ešte nerobí z vodiča abstinenta. Bedna napísala "asi" /predpokladá/ - čítajte precíznejšie. Nasadili ste si nick "srdce" - pritom už len z tohto vášho príspevku vidno, že úprimnosť i jemnocit v tom srdci chýbajú. Lebo keby nechýbali, došlo by, že d. príspevky poukazovali na pravdu zo života DG, nie na niečo vymyslené.

rydlo
30. 06. 2020 09:14

Gott měl svého šoféra, který ho po koncertech vozil domů, takže určitě Gott těsně před souloží se Zacpalovou nešoféroval!

srdce
29. 06. 2020 19:20

Prosím Vás, nemohli by ste už dať VŠETCI pokoj? Veľmi Vás o to prosím. Ak to neviete, pán Gott tesne predtým šoféroval. Väčšina ľudí má dosť svojich skutočných hriechov a určite nepotrebuje byť nik osočovaný z toho, čo nespravil.

bedna
29. 06. 2020 17:50

Ewwa: Na „inteligenci” Dominiky se projevilo asi to, že ji Gott udělal v podnapilém stavu, jinak by na takovou „krasavici” jako je Zacpalová, asi nevlezl! Většinou se alkohol při početí projeví na dětech nižší inteligencí, což je právě Dominika zářným příkladem!

Ewwa
28. 06. 2020 23:58

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

borka30
28. 06. 2020 11:32

Hanainge tu napíše svůj obsáhlý blábol a pak již neodpovídá. Ptala jsem se jí minule jaký má vztah s Dominikou a neodpoví. A nerozumím tomu, proč útočí na Šárku?

-bello-
28. 06. 2020 00:06

hanainge
zkraťte to, je to dlouhý, nikdy to nedočtu.
3/4 z toho bylo už opakovaně Vámi řečeno a k té 1/4 toho co by mohlo být nové se neprokousám, vzdávám to!

-bello-
28. 06. 2020 00:01

No nevím! ! Její táta byl rád, že ji nevidí ( a jeho Ivana taky) a Dominika si ve Finsku na tátu, který nikdy nebyl její pořádný táta asi taky sotva vzpomněla.Byl to vztah nevztah.
Žádnou její knihu jsem nečetla, takové a podobné kraviny i jiných nemají žádnou cenu, ale jestli se tam vykecává až tak do podroba o sexu, pak proč ? Dyť by se to prodávalo tak, jako tak .

rydlo
27. 06. 2020 21:46

Než bude hanainge (Hannelore Uhl) opět vypisovat sáhodlouhé litanie jak je Dominika „šlusná” dáma, která nelže, tak by si měla přečíst knihu, kterou vydala Dominika o svém životě a kde říká pravdu! Copak asi říká Pán Bůh podle Hannelore na to, že se Dominika válela i s prostitukami a že si užívala hromadný sex s několika chlapy najednou? To se v očích Pána Boha nechovala špatně? Když Hannelore kvůli Gottovi ještě neměla chlapa, třeba by vzala za vděk, kdyby ji obsloužila Dominika, které nevadí mít sex se ženami.

hadafan
27. 06. 2020 20:21

hanainge jako,advokátka DG,měla bys jí poradit at neleze do bulváru a neotravuje s kravinama .a nikdo ji nebude odsuzovat nemyslíš????Určitě to bude lepší než nesmyslně obhajovat DG.Tou tvou hloupou obhajobou DG ji jen víc shazuješ.Prober se.

lekno
27. 06. 2020 19:52

Jo, když je Dominika tak slušná, měl by mít z toho pán Búh velikou radost. No nevím - kdyby se tak šla vyzpovídat a spustila všechno o své minulosti, co by ji na to asi tak kněz rěkl. Dozvěděla by se nejspíš, že až tak moc zase slušná vždy nebyla.. Vždyť ona není zřejmě ani věřící podle všeho - hanainge, tak když tu všechny kritizujete, vypisujte taky pro ni text - "Ať žije Dominika slušně, jako tvor Pána Boha.".. Její táta bude rád, když na ni dohlédnete..

hanainge
27. 06. 2020 19:06

Když Dominika Gottová plakala, nebyla smutná, protože Karel Gott jí už nemůže poslat peníze, ale Dominika Gottová, která je slušná, milá i pracovitá dáma, dále je smutná, protože Dominika Gottová, která opravdu je jedinou dcerou Karla Gotta, moc miluje Karla Gotta a je jí moc líto, že Karel Gott už není na světě. To je fakt.

Tento text je zvlášt’ pro čtenáři a novináři, které tady píšou: Že se nestydíte, úplně bezdůvodně psát sprosté věci, které nejsou pravda a ještě s tím urazit Dominiku Gottovou?!!! K tomu jste usoudili o Dominice Gottové bez mít na to právo a bez znát správné pozadí! Každý člověk má povinnost, učit a vědět, že každý člověk jenom má právo na to usoudit, kdyby člověk znal správné pozadí a kdyby člověk měl právo na to se vměšovat!!! Dominika Gottová je absolutní šlusná, milá a jemná dáma, která se zasloužila o tom, aby lidé ji respektovali i aby lidé jí dali čest!!! Nikdo nemá právo, urazit Dominiku Gottovou. Urazit lidi je trestní čin! Dominika Gottová nemá problémy s alkoholem, ale Timo Tolkki. To, co dělá Dominika Gottová, když má peníze, je jenom soukromí věc Dominiky Gottové a lidé nemají právo se v tom vměšovat. Dominika Gottová už našla byt v Praze a Dominika Gottová nelže! Dominika Gottová od 01.10.2019 je velmi smutná, protože zemřel její otec Karel Gott a k tomu má problémy s manželem. Nemusíte se chovat jako prase a zvětšit bolesti Dominiky Gottové, ale máte povinnost jako tvory Pána Boha, chovat se vždycky slušné i vůči Dominice Gottové, jí psát krásné slova a jí pomáhat. To je správné chování!!! Musíte vědět, že Pán Bůh opravdu existuje, že Pán Bůh je všemocný a že Pán Bůh potrestá každého člověka, který se choval špatné. To platí i pro vás!!! To, co vysíláte, dostanete jednoho dne zpátky, to musí být vám jasný!!! Novináři a jiné lidé, které bezdůvodně psali a píšou špatné o Dominice Gottové, měli by konečně nechat Dominiku Gottovou v klidu.

Šárka Rezková má problémy s alkoholem. Tady je napsano pravda!!!

borka30
27. 06. 2020 12:47

47 let a stálé dělá ze sebe blbku. Plakala a vzpomínala jak od táty dostávala dárky a hlavně penízky. Běžte s tou nánou hloupou již do prd.... !

robin5
27. 06. 2020 11:29

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

rydlo
27. 06. 2020 09:43

„Karel Gott (†80) se poprvé neozval! Jeho nejstarší dcera si tak naplno uvědomila, že její otec navždy odešel a už jí nikdy nezavolá” - ale k pláči jí bylo hlavně to, že už žádné honosné dary a penízky nebudou!

konvalinka34
27. 06. 2020 08:19

Dostala 300 přání? Tolik přátel tu nemá. Ani omylem. To je jen česká povaha, lézt někomu do zadku, i kdyby to byla sebevětší socka. Když jí zvou na otevření barů, křty knih...fakt děs

adam.jacques
27. 06. 2020 07:44

Plakala, že nedostala finanční hotovost 😁😁😁 No jo, Karel už není, tak není z koho tahat prachy 😉

paralenka
27. 06. 2020 07:26

Ach jo, zase tahle nedospělá ženská ve věku babiček! Kdyby měla děti, neobtěžovala by lidi a nezásobovala bulvár, ale starala se jako ostatní ženské! Takhle jen plácá píkoviny a z nudy dělá kotrmelce. Pláče nad tátou, kterého brala jako stroj na peníze, za to mu z vděku dělala a stále dělá ostudu!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.