Tragické úmrtí mladé reportérky České televize: Seděla na místě spolujezdce, když přišel smrtící náraz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Tragické úmrtí mladé reportérky České televize: Seděla na místě spolujezdce, když přišel smrtící náraz!

Reportérka Sotonová zemřela po tragické nehodě.
Reportérka Sotonová zemřela po tragické nehodě. (Česká televize )

V pondělí krátce po poledni obletěla Česko tragická zpráva. Osmadvacetiletá reportérka České televize Jana Sotonová zemřela při tragické nehodě. Co se přesně stalo?

Nehoda se stala na nechválně známé křižovatce u Zámrsk (okres Ústí nad Orlicí), Jana (28) seděla ve stříbrném audi na místě spolujezdce. Řídil stejně starý, tedy 28letý řidič. Ten se pokusil přejet přes hlavní silnici, ale zkřížil cestu modrému passatu, který naboural přímo do dveří u spolujezdce a audi zdemoloval tak, že reportérku museli hasiči vystříhat, bylo řečeno v reportáži Novy.

"Spolujezdkyně byla od začátku v bezvědomí, oživit se ji nepodařilo ani záchranářům na místě, ani letecké záchranné službě. V autě zemřel i její pes," zaznělo v televizi z úst zasahujícího hasiče. V druhém autě cestovalo pět lidí, z toho dvě děti. Nikomu z druhého auta se však nic vážného nestalo. Dechové kontrole se museli podrobit oba řidiči, ani jeden nenadýchal.

Křižovatce u Zámrsk se říká křižovatka smrti, protože tragické nehody se tady odehrávají poměrně často. Není to tak dávno, co poblíž havaroval například fotbalista Šumský, v jehož voze zahynula spolujezdkyně.

Přečtěte si
nafta
19. 8. 2014 • 14:28

A o vodičovi čo to všetko zapríčinil ani slovo (okrem veku).

zdma
18. 8. 2014 • 21:02

Pocházím ze Zámrsku a 3x ročně tam dojíždím z Krkonoš a nechápu proč je tato křižovatka označena křižovatkou smrti.Je to obyčejná křižovatka řádně označená a že řidič nedá přednost vozidlům jedoucím po hlavní silnici to je věc každého řidiče,který se věnuje něčemu jinému než řízení a pak to skončí i smrtí.Zbytečná smrt mladé ženy,kterou zaplatila za velkou chybu řidiče a jistě tam nejel poprvé.

kuniksicht
18. 8. 2014 • 20:40

pritom staci tak malo. na nebezpecnych krizovatkach osadit vsechny prijezdy znackou STOP a 200-100-150 metru pred mistem namalovat napis STOP a vyfrezovat v silnici ryhy ktere pri prejezdu zvysenym hlukem upozorni na situaci. proste, jednoduche a ucinne

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.