Pawlowská rok po ztrátě manžela: Smrt maminky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pawlowská rok po ztrátě manžela: Smrt maminky!

Prokletý srpen! Halině Pawlowské v tento měsíc odešel milovaný člověk.
Prokletý srpen! Halině Pawlowské v tento měsíc odešel milovaný člověk. (Aha! - Alexandr Malachovský, ara)

Prokletý srpen! Loni umřel v tomto měsíci Halině Pawlowské (59) manžel Zdeněk (†60) a i letošní srpen se do kalendáře věčne usměvavé Haliny vepsal černým písmem. Zemřela její milovaná maminka Zdeňka (†95).

Pro Halinu jsou to moc těžké chvíle. Rodinu si před lety nastěhovala pod jednu střechu, aby byli všichni pohromadě. A teď ztrácí jednoho po druhém.

„Halina se při natáčení Doktorů z Počáků svěřila, že maminka upadla do kómatu. Pak zemřela,“ řekl člověk z Halinina blízkého okolí. Sama Pawlowská o tom mluvit nechce. „Jak jste na to přišli?“ hlesla jen a pak přestala zvedat telefon. Není divu. Napřed umřel otec Vasil (†89), pak muž Zdeněk, s nímž prožila 35 let života, a teď přišla i o maminku.

Terapie

„Když píšu o rodině, maminka se mnou nemluví. Tak ji jdu odprošovat, protože ona je strašně kritická. Nikdy se nesměje,“ svěřila se Halina loni. Ze smrti manžela se vypsala knihou Pravda o mém muži.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.