Bouček se »vyfikl« kvůli Lejle | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bouček se »vyfikl« kvůli Lejle

Jako správný lev salonů se Libor na Lejlinu návštěvu vyparádil bílými rukavičkami a motýlkem.
Jako správný lev salonů se Libor na Lejlinu návštěvu vyparádil bílými rukavičkami a motýlkem. (pro Aha! – Vladimír Kopecký)

PRAHA – Moderátor »primácké« hitparády tmusic Libor Bouček (26) se na vysílání dnešního dílu pořádně vyparádil. „Musím, když přijde šarmantní Lejla Abbasová,“ smál se Bouček a speciálně kvůli kakaové krásce si vzal i motýlka a bílé rukavičky.

„Spolu se totiž ohlédneme za plesovou sezonou a Lejla má o čem vyprávět, protože má v plesové sezoně za sebou i tři maturitní plesy, neboť v dospívání vystřídala hned tři školy,“ prozradil Bouček. „Já myslela, že si budeme povídat, jak pomoci Africe,“ usmívala se Lejla, která se velmi aktivně věnuje charitativní činnosti. Začínala s podporou a prací na projektu Adopce na dálku a nyní se společně s naší topmodelkou Helenou Houdovou věnuje charitativnímu projektu Medela. Více se dozvíte v tmusic již dnes dopoledne od 10.45 hodin na Primě. A taky uvidíte klipové novinky od Robbieho Williamse nebo rebelky Pink.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.