Nová řada seriálu Ulice: Jaké přivítá nové tváře? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nová řada seriálu Ulice: Jaké přivítá nové tváře?

Hana Holišová a Václav Kopta
Hana Holišová a Václav Kopta (TV Nova)

I když je léto v plném proudu, diváci jsou zvědaví, co je čeká na podzim na televizních obrazovkách. Nova si připravila několik překvapení. Můžete se těšit nejen na nové pořady, ale i tváře, na které televize v nadcházející sezoně nejvíce sází.

Herci do zbraně
Nejoblíbenější denní seriál Ulice vstupuje do desáté sezóny. Její tým na podzim posílí několik nových tváří, mezi nimi například Hana Holišová (33), Václav Kopta (49), Matouš Ruml (28) nebo Tomáš Měcháček (34). Publikum se může těšit i na návraty oblíbených postav v podání Petra Buchty (29), Filipa Rajmonta (36), Petra Vacka (49) či Otakara Brouska ml. (57) Nové díly budou vysílány tradičně každý všední den od 18.30.

V blížící se 10. sezóně seriálu Ulice, která by měla odstartovat už za pár týdnů, se to bude nováčky jenom hemžit. Vedle herečky Hany Holišové (33), se na obrazovkách objeví kráska Anna Kadeřávková (17).

Sympatická blondýnka je studentkou Pražské konzervatoře a vedle menších roliček ve filmu a na divadle má zkušenosti i s modelingem. Koho si v seriálu zahraje je zatím tajemství. „Mohu potvrdit, že bude v 10. sezóně herecký tým posílen novým objevem Annou Kadeřávkovou. Nebude v Ulici pouze na skok, více k její roli v tuto chvíli neprozradím,“ řekla PR seriálu Ludmila Bártíková. Pravděpodobně se mladá herečka ujme role dcery Martina Maléře v podání Tomáše Dastlíka. Spolužák Jardy Hejla alias Martina Hofmanna (36) rozšířil tým Ulice před létem.



Autor:  kl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.