Renčovi zakázali točit! Pomsta Venduly? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Renčovi zakázali točit! Pomsta Venduly?

Filip Renč
Filip Renč (Aha!: Dalibor Puchta)

PRAHA – Zasel vítr, sklízí pořádnou bouři! Režisér Filip Renč (41), který se nedávno proslavil ostrým výpadem proti Vendule (35), vdově po hitmakerovi Karlu Svobodovi (†68), už za to sklízí první »ovoce«! Deníku Aha! se totiž podařilo vypátrat, že se ho Petr Jákl, producent očekávaného filmového šlágru o odsouzeném vrahu Kajínkovi, chystá vyměnit za méně konfliktní osobu!

A známe už dokonce i jméno jeho nástupce!

„Místo Filipa Renče bude kvůli jeho aféře s Vendulou dělat na Kajínkovi někdo jiný! Horkým kandidátem na uvolněnou pozici je padesátiletý Ivan Fíla, autor uznávaného snímku Král zlodějů,“ dozvěděli jsme se z dobře informovaného zdroje z filmové branže. „Byl jsem teď dlouho v Německu a s Filipem se teprve chystám sejít a promluvit si. Bylo by vůči němu nefér říkat nejdřív něco novinám. Proto vám nemohu říct ani že máte pravdu, ani že jsou vaše informace špatné,“ nepřímo včera ráno potvrdil naše informace notně překvapený producent Jákl. Hned poté, co se začal deník Aha! o problémy s Kajínkem zajímat, sjednal si producent s Filipem Renčem narychlo schůzku.

„Právě jdu z jednání s Petrem a natáčení se přesouvá do doby, kdy už mám sjednanou jinou práci,“ řekl nám včera odpoledne Filip Renč. Musí se prý přepsat kompletně celý scénář, díky tomu se posouvá natáčení, avšak projekty žádaného režiséra nesnesou odklad. Lze se však jen dohadovat, zda jde ze strany Petra Jákla jen o výmluvu, aby mohl zamaskovat pravý důvod Renčovy »výpovědi«. Sám producent to popírá! „Se situací okolo Venduly naše jednání opravdu nemá žádnou souvislost, to vám mohu říci už nyní,“ ohrazuje se Jákl. I tak se ale ukazuje, že vystoupit veřejně proti populární vdově může osobnostem přinést jen potíže, úbytek peněz a nebo dokonce, jak tomu bylo nejspíš i v Renčově případě, i ztrátu zaměstnání!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.