Utrpení Petry Černocké (64): "Podvádí" ji manžel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Utrpení Petry Černocké (64): "Podvádí" ji manžel!

Petra Černocká se nad manželovu nevěru s televizí dívá s pochopením.
Petra Černocká se nad manželovu nevěru s televizí dívá s pochopením. (Foto: Aha! - Martin Hurda)

Populární zpěvačka a doživotní čarodějnice Saxana Petra Černocká se v těchto dnech musí vyrovnat s nelehkou úlohou manželky, jejíž muž dává přednost jiné. Přesto se mu snaží být manželka oporou a dokázat, že po letech soužití na něho jen tak nezanevře.

Špatné svědomí z malé lži

Jiří Pracný (61) je své ženě prachsprostě nevěrný s televizní obrazovkou, což Petra Černocká pociťuje obzvlášť intenzivně kvůli právě probíhajícímu mistrovství světa ve fotbale. "Můj muž mě před svatbou ujišťoval, že ho sporty, fotbal nebo hokej, nijak neberou. Čas ho usvědčil, že je tomu tak docela není. Tím pádem mu nemusím u důležitých zápasů asistovat, protože má špatné svědomí, že mi trochu lhal," svěřuje se Černocká v týdenníku Sedmička.


Dobrá rada nad zlato

Zároveň se paní Petra na manžela nezlobí, a když má on své dny, využije toho k demonstraci ženské morální převahy. "Skočím si koupit pět vajec, a když se vrátím, běží sportovní kanál. Buďme ale tolerantnější, než jsou oni, kteří nám rovnou řeknou, že s námi žádné šaty nakupovat nepůjdou. Co bychom pro ně neudělaly," říká zpěvačka a rovnou obdobně postiženým ženám radí, že si mohou při fotbalu nenápadně číst nějaký časopis nebo přišívat knoflíček na košili svého manžela.

Přečtěte si
va45
24. 6. 2014 • 11:41

Tak ať ho podvádí taky .

dandova
24. 6. 2014 • 07:58

zlobit
23. 6. 2014 • 12:49

Oni jsou spíš trapní AHAci, článek ubohý a hlavně o ničem. A pak, v dnešních domácnostech není nic výjimečného, že jsou televize dvě i více.

ho.no
23. 6. 2014 • 12:33

Stará krá.va,která se musí stále zviditelňovat!Ať už zaleze s tím"mladým obličejem",starými láskami,bytem,...Je totálně trapná.Ať už jí to konečně někdo řekne.Vždycky se jí akorát leknu,když jí uvidím na internetu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.