Chamtivý vdovec Rychtář běsní: Už nemá monopol na výdělky ze smrti Bartošové a zase vyhrožuje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Chamtivý vdovec Rychtář běsní: Už nemá monopol na výdělky ze smrti Bartošové a zase vyhrožuje!

Josef Rychtář je vzteky bez sebe, CD je ziskovější než fotografie s urnou.
Josef Rychtář je vzteky bez sebe, CD je ziskovější než fotografie s urnou. (Foto: Aha! - Pavel Machan, Marek Pátek, Jiří Pitrof)

Tlustá čára přes Rychtářův rozpočet! Doslova tak se to má s plánovaným posmrtným vydáním nového alba Ivety Bartošové (†48), za kterým stojí dlouholetý kamarád zpěvačky, hudební producent Jarek Šimek (40). Většinu písní z alba měl hotovou v dobách, kdy Rychtář ještě mediálně neexistoval a skladatel byl s Ivetou na vydání desky "naposledy" domluvený. Přesto se o ziskuchtivého slavomana Josefa Rychtáře (56) pokouší infarkt. Všechny peníze z Ivety si plánoval shromažďovat ve své kasičce, a teď tohle!

Rychtář vs. Šimek

A nebyl by to starý známý Rychtář, aby nezačal hned vše hrotit do extrému a vyhrožovat. "Jarkovi jsem napsal, že porušuje autorská práva a v případě vydání desky na něj podám žalobu a požádám soud o předběžné opatření. On tuto desku nesmí vydat bez souhlasu dědice," rozčiloval se hrabivý vdovec na stránkách Šípu. Jenže Šimek má se svým IQ úplně jinou pozici a pochopitelně se může jenom smát. Vše má totiž pojištěné i právně. A navíc je zde jeden podstatný rozdíl v přístupu obou mužů. Šimkova lidská motivace k vydání alba je uvěřitelná, kdežto Rychtář je známý zlatokop.


Má souhlas od Bartošové

Pravděpodobně nemocného vdovce raději nekomentoval a k samotné desce řekl: "K vydání alba jsem od Ivety dostal souhlas už za jejího života, rozhodně nedělám nic proti její vůli. Do poslední chvíle jsme byli přátelé a hanba by mě fackovala, kdybych dělal něco, s čím by nesouhlasila. Mnohokrát opakovala, že zpívá pro lidi a že vše musí vyjít na mé desce. Plním její přání a vzhledem k tomu, že jsem na albu nechal kus života a dal si záležet na tom, aby to byla opravdu velmi důstojná pocta Ivetě, jí vlastně také cédéčkem chci poděkovat za to, že se mnou spolupracovala." Mistr bludů

Když nedávno nechal Rychtář vyrýt muzikální slátaninu ve formě notiček na desku náhrobku v Říčanech, vysvětlil vdovec absenci smysluplného notového zápisu tak, že by byl problém s autorskými právy. I podivil se Jarek Šimek, proč nepoužil třeba úryvek z nějaké jeho skladby, kterých pro Ivetu Bartošovou napsal desítky, a to pochopitelně zdarma. Rychtář odpověděl, že ho nechtěl obtěžovat. Proto raději nechal zhotovit paskvil. Nyní se svými výhrůžkami obtěžuje mnohem více a opět přibližuje veřejnosti podstatu své zkažené morálky.
Deska za pár drobných vs. foto s urnou za tisíce

Pro zajímavost: Šimek hodlá CD prodávat za symbolickou cenu jako poctu kamarádce, proto odmítl nabídky velkých vydavatelů. "Domluvil jsem se s rozumnými lidmi, kteří nechtějí vydělat za každou cenu, takže poslední album Ivety stojí jen lehce přes sto padesát korun.  A z výdělku, který vážně není nijak velký, se bude financovat videoklip, který si Iveta a naše písnička Chci s Tebou vzlétnout zaslouží," řekl na webu Super.cz. Jaký kontrast proti pouťovému prodeji fotografií pózujícího Rychtáře s urnou!

Přečtěte si
kaluze
20. 6. 2014 • 20:43

kaluze
20. 6. 2014 • 20:43

zmetek je to a on má svolení od Ivetky bydlet v daráku??? i s tuo sebrankou???pokud vím Ivetka je vsechny vyhodila a dúm napsala na Artura tak co tam jeste ta zmije sedí????jak dlouho budou resit dedictví to nechápu a ten zmetek tam sedí jak klíste a má velkou hubu….vúbec mu nic napatrí ani zádny autorsky práva nemá na co on si to porád hraje zmetek zebrák shnilej dedek plesnivej ….at uz chcípne...

hejhej
20. 6. 2014 • 17:52

Blbeček Rychtář umí jenom vyhrožovat, mlátit lidi a sprostě nadávat.

pavucinka
20. 6. 2014 • 15:32

Naivní paní.....

pavucinka
20. 6. 2014 • 15:31

vždyť si ji "nabalil",když už byla "na konci štreky", a odešel z většího domu v Říčanech a od své manželky,která byla spořádaná a slušná.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.