Režisér Tomáš Vorel: Nezdařený pokus o sebevraždu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Režisér Tomáš Vorel: Nezdařený pokus o sebevraždu!

Tomáš Vorel
Tomáš Vorel (Profimedia.cz, ČT, ara)

Jediné, po čem toužil, byla smrt! Deprese spojené s destruktivními stavy ho provázely od dětství, od puberty užíval antidepresiva. Režisér Tomáš Vorel (57) se pokusil dvakrát o sebevraždu.

Na gymnáziu se zamiloval do dívky, která neopětovala jeho lásku. „Připadal jsem si úplně zbytečnej a rozhodl se, že umřu. Napadl mě nejjednodušší způsob - přestat jíst! Nejedl jsem týden. Druhý se mi už blbě chodilo, tak jsem si vzal dědečkovu hůl. A třetí týden jsem byl už tak slabej, že jsem zůstal doma. Už jsem vůbec nemohl chodit. Pil jsem jenom vodu,“ zavzpomínal režisér. Za pět minut dvanáct ho převezli do nemocnice.

Podruhé si chtěl sáhnout na život po neúspěchu filmu Kamenný most. Odjel za Prahu a chtěl se oběsit. „Týden jsem chodil okolo vrby. Měl jsem provaz, uměl jsem uplést i oprátku a měl promyšlený, jak to zrealizuju,“ svěřil se ve včerejší 13. komnatě na ČT. „Když jsem si pak představil, že mě tu najdou manželka se synem, tak mě to vrátilo od zabití zpátky,“ zavzpomínal Vorel.



Přečtěte si
vilaamalka
8. 6. 2014 • 10:41

A co na ty žvásty říká pan Vorel?

britva
8. 6. 2014 • 08:59

no, tak do třetice to už klapne Vorle, ale počkej až to přijde samo. věčně žít určitě nebudeš

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.