Detaily ze spisu Kramného: Monika dostala ránu elektřinou do krku, Klárka ji zřejmě právě objímala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Detaily ze spisu Kramného: Monika dostala ránu elektřinou do krku, Klárka ji zřejmě právě objímala!

Podle Slámové zabil Moniku s Klárkou Kramný nejspíš v jeden okamžiku.
Podle Slámové zabil Moniku s Klárkou Kramný nejspíš v jeden okamžiku. (Foto Aha! – Karel Kopáč, ara)

Zatímco Petr Kramný, který je ve vazbě už 105 dnů, tvrdí, že jeho manželka s dcerou zemřely po požití jedu, případně na dehydrataci, právnička Slámová, hájící Moničinu rodinu, přišla s detaily z českého spisu. Ten je až brutálně konkrétní, co se způsobu smrti obou Češek týče.

Klára Long Slámová je přesvědčena o tom, že Petr Kramný vraždil a říká, že o tom nikdy nepochybovala. Teď navíc Blesku prozradila, co stojí v českém spisu ohledně příčiny smrti. „Nemusíte na to být žádný odborník,“ řekla ke způsobu, který měl Petr vraždit, a dodala další detaily: „Monika měla známky proudu na třech místech těla. Vstup byl ale zřejmě na spodní části krku,“ řekla Slámová ke způsobu smrti Moniky.

A Klárka, ta měla podle Slámové vstup (myšleno místo, kudy elektřina proudila do těla) širší a prý měla vyšší vodivost těla. To v podstatě znamená, že při zásahu proudem byla mokrá a pravděpodobně se matky dotýkala větší plochou těla, například ji objímala.

Verzi o smrti elektrickým proudem nicméně zásadně odmítá advokátka Petra Kramného Jana Rejžková, která vytrvala trvá na tom, že správné jsou závěry z prvního, tedy egyptského spisu. V něm se má mimo jiné říkat, že Češky byly otráveny malými dávkami jedu, případně zemřely na dehydrataci. Rejžková také mluvila o údajném traviči, kterého měla egyptská policii zadržet a o spoustě dalších věcí ze spisu, které se nicméně dosud nepodařilo nijak doložit.

Rejžková také z ne zcela jasných důvodů odmítla, že by se Kramný mohl kvůli rekonstrukci vyšetřování vrátit na místo činu. Do Egypta nechce cestovat ani ona, místo toho si navázala spolupráci s egyptským advokátem, kterého sám Kramný dříve označil za lháře.



Autor:  ph

Přečtěte si
oooo.
5. 6. 2014 • 13:30

tetajulca
5. 6. 2014 • 12:07

trapnej dědo, kup si viagru a dej pokoj

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.