Miss World Kuchařová: Chlapa pořád nemám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Miss World Kuchařová: Chlapa pořád nemám!

Krásná Taťána Kuchařová je stále sama.
Krásná Taťána Kuchařová je stále sama. (Aha!: Dalibor Puchta)

PRAHA – Leona Machálková (40) ví, jak zapůsobit na muže! Na zpěváka Petra Koláře (39) zřejmě zkoušela svoji roli svůdné Angeliky, když k němu vysílala zamilované pohledy a laskala ho ve vlasech.


Leono, co na to řekne tvůj přítel Bořek Šípek? Leona s Kolářem zavítala do Veletržního paláce na večírek cestovní kanceláře Blue Style, kde oba i zazpívali. A do svého repertoáru zařadili i písně zesnulého skladatele Karla Svobody (†68), které sklidily velký potlesk. A přišla i Miss World Taťána Kuchařová (19), která je pořád bez chlapa.

Kliknutím zvětšeteVečírek přilákal i velkou cestovatelku Miss World, Taťánu Kuchařovou. „Ráda bych odjela někam na dovolenou, ale nevím, jestli bude letos vůbec čas. Nejraději bych jela do Itálie nebo Španělska, protože jsem tam nikdy nebyla, navíc se učím španělsky,“ řekla deníku Aha! Kuchařová, kterou druhý den čekala další pracovní cesta. „Odlétám do Honkongu, kde jsem pozvaná na oslavu jejich Nového roku, pak mě čeká Mexiko, Srí-Lanka a znovu Honkong,“ vysvětlila kráska. Co se týče lásky, tam je stále na nule. Kliknutím zvětšete„Nic se u mě nezměnilo, stále nikoho nemám, není čas,“ dodala Kuchařová. Naopak s velkým ženským harémem dorazil milovník žen a vína Marek Vašut. Herec některé své slečny skrýval před blesky fotografů tím, že jim zakrýval oči. Vašut se v poslední době na akcích »vyzbrojuje« ženami, bez nichž nedá ani ránu. A taky si dopřává alkohol. Nechyběl ani v poslední době vzácný úkaz na večírcích, moderátor Jan Rosák se svojí rodinou.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.