Skamene zase pije? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Skamene zase pije?

Košilaté vtipy pokřtili (zleva) Roman Skamene, nevidomý harmonikář Stanislav Gaňa, který na cédéčka nahrál hudbu, vydavatel Jan Beer, Václav Upír Krejčí, Václav Vydra a Anna Vejvodová.
Košilaté vtipy pokřtili (zleva) Roman Skamene, nevidomý harmonikář Stanislav Gaňa, který na cédéčka nahrál hudbu, vydavatel Jan Beer, Václav Upír Krejčí, Václav Vydra a Anna Vejvodová.

PRAHA – Levná cédéčka a raut za pár stovek! Tak by se dal popsat čtvrteční křest kompaktních disků s košilatými vtipy od Václava Vydry (51) a Anny Vejvodové (81) alias báby Kropáčkové z filmových Kameňáků.


Na malé slavnosti ve vinném šenku vystoupili kmotři cédéčka Václav Upír Krejčí a Roman Skamene. Toho vydavatel disků Jan Beer uvedl jako Jiřího Pomejeho. „A já jsem Květa Fialová,“ vtipkoval Krejčí a hned si vzal slovo: „Cédéčkám přeju, aby nikdy nepřeskočila na intelektuální humor. Toho je na světě už moc,“ těšil se ze sprosťárniček Krejčí. Kolega kmotr Skamene přivítal kompakty na svět chraplavým hlasem. „Jsem nemocný,“ tvrdil deníku Aha! nad sklenkou limonády. Hned po slavnostním polití kompaktů šampaňským se ale vrávoravým krokem odšoural pryč. Že by zase prožíval bouřlivé alkoholické období, které ho před časem stálo místo ve Směšném divadle Luďka Soboty? To Václav Vydra si pochvaloval, jak při StarDance zhubl. Kliknutím zvětšete„Koníčci budou mé taneční partnerce nadosmrti vděčni,“ radoval se. Naopak cena cédéček ho nepotěšila. „Je to škoda. O to byl menší honorář,“ popichoval vydavatele. Anna Vejvodová zase nadávala kolegům hercům do blbců za to, že si z ní dělali celý večer legraci. „Proč já jsem na ten křest vůbec šla?“ kroutila hlavou, ale u návštěvníků stejně vyvolávala bouři veselí.


Autor: David Zápal
Foto Aha!: Kateřina Kalibánová

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.