Iveta Bartošová před smrtí o Rychtářovi: Chtěl mi zlomit ruku, má strašně zlý oči! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Iveta Bartošová před smrtí o Rychtářovi: Chtěl mi zlomit ruku, má strašně zlý oči!

Iveta Bartošová
Iveta Bartošová (FTV Prima - VIP zprávy)

Strach, zoufalství, bezmoc! Naoko se tvářila, že je vše v pořádku, přitom trpěla! Iveta Bartošová (†48) za zády svého manžela Josefa Rychtáře (56) prosila přes SMS kamarády a známé o pomoc.

Milý ***, on mi přišel v noci do pokoje, když jsem Ti psala. Rychle jsem to vymazala. Chtěl, abych mu to dala přečíst. Přitom on pořád někam píše, volá a spoustu věcí mi neříká. Řekla jsem mu, že jsme řešili koncert, chtěla jsem, aby Ti hned zavolal. Nechtěl. Je teď u soudu svojí vinou. Má pořád soudy a výslechy. Já takhle nemůžu žít. Ještěže s námi nejede do ***. Já se s ním musím rozejít, chci, abych byla sama. Akorát na to nejsem připravená. Finančně. Je toho moc, co vám chci říct. Pomozte mi prosím. Vaše Iveta

Arťa mi chce pomoci. Ale jak to do té doby vydržet, než mu bude osmnáct. Potřebuju vás. Mám a Artura a vás. A ***. Nikomu jinému nevěřím.

V pohodě relativně jsem, ale nevím, co mám dělat, abych byla zase ta Iveta, která je soběstačná a bude sebevědomě zdravá. Teď odjel, ani mi to neoznámil a ani mi bere telefon. Žárlil jen na to, že si povídám se svým synem, kterého vidím každý víkend. Já jsem bezradná. Nemáte nějakého dobrého právníka? Já už takhle nemůžu, i když mi zachránil život. Ale to nejspíš dělal jen kvůli sobě. Prosím poraďte mi. Vaše Iveta

Jednou je hodný, až moc hodný. Pak má stavy, kdy mám z něho strach. Zvyšuje hlas, ale nebije mě. Jen jednou mi chtěl zlomit ruku. Je jakoby dva lidi. Mám pocit, že má velké problémy. Jsem na něm závislá. Má někdy tak strašně zlý oči a já nevím proč.

Jsem doma. Čekala jsem na *** hodinu, tak jsem dostala od Pepy zprdunk. Byli jsme pak ještě nakoupit. Ještěže tu mám Arťu.

Pomoz mi, prosím. Už je toho VÍC NEŽ DOST. To až vola zabilo.

Zlatíčko, jsi moc hodná. Teď jsem s ním už poněkolikáté promluvila, ale jako by neslyšel. Mám strach. Vyšel další clamfk a on si pořád s někým dopisuje. Každých pět minut. Celé noci a dny. Strašně se bojím.

Pomáháte mi tím, že jste a že mi věříte. To, jak musím řešit v soukromí, vůbec nevím. Nevím si rady. Jsem bezradná.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.