Stočesová dělá dobré skutky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Stočesová dělá dobré skutky

Kateřina Stočesová si práci pro Dobrý skutek nemůže vynachválit.
Kateřina Stočesová si práci pro Dobrý skutek nemůže vynachválit.

PRAHA – „Nadaci Dobrý skutek moc fandím a práce pro ni mě velmi naplňuje,“ nechala se slyšet sympatická modelka Kateřina Stočesová (27).


PRAHA – „Nadaci Dobrý skutek moc fandím a práce pro ni mě velmi naplňuje,“ nechala se slyšet sympatická modelka Kateřina Stočesová (27), která se jako její patronka účastní skoro všech charitativních akcí, jež toto občanské sdružení pravidelně pořádá.

Naposledy tak měla možnost potěšit jednoho nemocného chlapce, který leží v nemocnici na LDN v Českém Brodě. „Bude si moct vyřídit svojí e-mailovou poštu a také si popovídat s někým na chatu. Proto mu naše nadace darovala tenhle notebook,“ vysvětlila deníku Aha! bývalá misska. „Je to skvělý pocit, když někomu uděláte takovou radost,“ dodala Stočesová, která už stačila od začátku týdne předat také invalidní vozík jedné holčičce v krčské nemocnici. „Kateřina se naší nadaci věnuje již několik let a musím říci, že je naprosto bezvadná,“ pochvalovala si svou patronku koordinátorka sdružení Zuzana Kotová.


Autor: Soňa Stehlíková
Foto: Roman Souček

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.