"Istanbulský gigolo" Hassan bez růžových brýlí: Farmářka odhalila nejapný podvod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

"Istanbulský gigolo" Hassan bez růžových brýlí: Farmářka odhalila nejapný podvod!

Zuzana s falešným Hassanem ve svém životě už nepočítá
Zuzana s falešným Hassanem ve svém životě už nepočítá (Foto: reprofoto FTV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Zábavná fraška TV Prima na pokračování se chýlí ke svému konci a v předposledním díle nás čeká opětovné setkání všech protagonistů a jejich případná konfrontace. Vzhledem k vývoji v rámci romantického víkendu se největší pozornost soustředí na podařené duo Hassan a Zuzana.

Zuzana už si nemyslí, že Hassan je fajn pohodář

Jestli jste si mysleli, že se nakonec ti dva ještě vezmou a budou mít spolu malá hříbátka, tak vás musíme zklamat. Závěr je přímo učebnicovou ukázkou, jak se ztrapnit před zraky sto tisíců diváků! Hassan, který v minulém díle neunesl fakt, že s ním Zuzana nebude souložit na vrcholu Žižkovské věže, pokračuje ve své mediální sebevraždě. Nakonec urážku nesnesl a utekl. A farmářka konečně prozřela...


Konec lásky

Moderátorka pořadu si nejdříve pozvala Zuzanu zvlášť, aby si s ní popovídala o tom, co se vlastně stalo, a jak to má po tom všem s jednotlivými nápadníky. "Nevídáme se, píšeme si s Tomem a s Martinem - občas. Hassan nic," tvrdí modrooká žena s knírkem. Je stoprocentně přesvědčená, že falešnému Arabovi o ní nešlo ani v nejmenším: "To by se ten člověk musel chovat jinak."
Hassan je profesionální exhibicionista

Zuzana konečně vidí snědého mluvku bez příkras. Největší překvapení přijde, když se rozhodne odhalit jeho skutečnou motivaci k účinkování ve Farmáři. Hassanovi šlo prý pouze o vlastní zviditelnění a seznámení nikdy nemyslel vážně! "Já si myslím, že on má v tom koníček - hledat castingy, točit reklamy, modeling, tak si to k tomu asi přibral," říká protagonistka reality show.
Slizoun přichází

Veselé překvapení pak přichází v okamžiku, kdy si Laďka Něrgešová (38) k debatě nečekaně přizve i Hassana. Opět image prostituta z Blízkého východu, falešný úsměv a kopa hloupých keců. "Víkend, si myslím, že se nám vydařil dobře," začne s těžším kalibrem a Zuzana jen nevěřícně kouká.
Na muslimské manýry Zuzka není zvědavá

Nakonec chytrák začne chovatelce koní vysvětlovat, jak to vlastně se vztahem k ní celou dobu měl: "Nemůžu říct, a nikdy jsem to neřekl, že ty city, co se týče lásky, vůči tobě mám." Jenže v předchozích dílech nejednou naznačoval i přímo tvrdil, že v jeho vztahu k Zuzaně jde rozhodně o více než přátelství. To u tohoto Turka zřejmě budou peníze a vlastní popularita.  Zuzka vidí zlom ve chvíli, kdy se odmítla podřídit Hassanovu přání, což autoritativní muslim nerozdýchal.
Kdo tu dělá cirkus?

Jeho chování připadne divné i moderátorce, tak se manekýn zkouší obhájit: "Zásadní rozhodnutí pro mě bylo až v Praze, kdy vlastně jsem viděl, že tam ty sympatie z té Zuzčiny strany zas tak nejsou. Takže já se nebudu nějak plížit (český Turek myslel zřejmě plazit) a dělat takovýho...to si myslím, že mi za to nestojí a nemám to zapotřebí. A tím bych to jako uzavřel," perlí Hassan a pak směrem k Zuzaně dodává: "Co na to mám říct? Celý týden na té farmě jsme to vedli celkem inteligentně a dobře a teď tady děláme cirkus."

Reality-show Farmář hledá ženu sledujte večer od 20:15 na FTV Prima!!!



Přečtěte si
asiblazen
19. 4. 2014 • 00:39

nevim, proč se lidi navážej do zuzany. co jsem si všimla, tak celou dobu u ní jí nadbíhal a lichotil, dělal nosiče malé, snažil se pomáhat..tahal jí za nos, docela jí spíš obdivuju, že mu nedala nakonec dělo za ty kecy jeho.a další věc - jako od muslima nemůže čekat lásku ke zvířatům v našem pojetí, kor ne ke psům

ferdinand6
18. 4. 2014 • 22:03

Nakonec se trefila. Je to profesionální exibicionista, vyhledává soutěže v televizi a snaží se na sebe upozornit. O ní mu nikdy nešlo. Pokud není homosexuál, tak je minimálně metrosexuál a ti o vousaté dámy neopírají ani svá vystajlovaná kola.

teufel
18. 4. 2014 • 13:52

Mě to nevadí, protože po dlouhé době bulvár napsal pravdu.Právě že je to jen kosmetická vada, tak s tím mohla něco udělat než bylo natáčení.To si myslí, že chlapi budou odvaření z kníraté ženské? Proboha, vždyť je to mladá baba, tak by na sebe trochu mohla dbát!

3dots
18. 4. 2014 • 12:50

Od pohledu na životní standard tohoto "líného" chlapa bylo vidět, že si žije dobře. A Zuzi nemyslela, že jí bude obdělávat farmu, ale její "zahrádku"

3dots
18. 4. 2014 • 12:42

No a PROČ je vykopla, Marie? To přece je jasné, nehledala farmáře pracanta, ani životního partnera, jen protřelého samce, s kterým si užije malé dobrodružství. Něco víc než udřený Lojza ze sousedního statku. A k tomu se Hassan jevil jako nejkvalifikovanější. A pak jí jen dal pusu na čelíčko a dobrou noc... - (před kamerama) to je k vzteku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.