Tři dny po smrti Moničiny maminky: Zkáza rodiny v přímém přenosu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Tři dny po smrti Moničiny maminky: Zkáza rodiny v přímém přenosu!

Maminka Moniky Eva N.
Maminka Moniky Eva N. (Foto Aha! – Karel Kopáč, reprofoto FTV Prima, ara)

Nejprve přišel o dceru Moniku (†36) a vnučku Klárku (†8), které zemřely na dovolené v Egyptě, pak se dozvěděl, že je měl zavraždit zeť Petr K. (35) elektřinou. A 256 dnů od ztráty jediné dcery mu ve středu odešla psychicky zlomená manželka Eva N. (†67). Jak zvládne Erich N. tolik ran osudu?

Už po záhadném úmrtí dcery a vnučky v Egyptě loni 30. července se Erich N. psychicky zhroutil a musel vyhledat lékařskou pomoc. „Bral jsem prášky na uklidnění,“ řekl Aha!. Přesto se snažil podporovat zetě.
V době, kdy léky vysadil, obvinili 17. února Petra K. z vraždy. „Nevím už, čemu věřit,“ komentoval zatčení Erich N.


A ve středu ráno mu náhle zemřela manželka Eva N. na embolii. „Operovali ji dvojitou zlomeninu kolene. V devět ráno jí měli sundat ortézu, v půl desáté volali, že zemřela,“ popsal syn Martin N.

Psychiatr Cimický: Pomůže jen čas...
„Trpí protahovaným stresem. Má vliv i na fyzické zdraví člověka. Pokud je slabý na srdce, hrozí infarkt, jestli má nemocný žaludek, bude mít vředy,“ popsal psychiatr Jan Cimický (na snímku), jaké zdravotní problémy hrozí člověku, kterého potká tolik neštěstí v krátkém časovém období. Erich N. má sice ještě dva syny – Martina a Radmila, pomoci mu ale můžou jen minimálně. „Psychiku po tolika ranách vyřeší jen čas. Lze upravit spánek nebo vnitřní napětí léky, emoce ale neovlivníte,“ dodal doktor Cimický.



Přečtěte si
setroseuros
15. 4. 2014 • 07:46

Vsichni jsou z usmrceni dcery a vnucky zdrceni, jen mazel , tata Kramny ne! Kidne si hned uziva zivot s milenkou na internetu hleda dalsi. milenky..., hada se o majtek , rozprodava veci po zene a sem tam se ukaze s plysakem u hrobu... Takhle se chova jen chladnej vrah!

londynskypes
12. 4. 2014 • 15:51

vrah zetak jim zavrazdi dceru a vnucku a jeste pro nej fnukali

majojo
12. 4. 2014 • 12:40

No - a bulvár celý ten přímý přenos režíruje. Šup hlavičku pod vodičku, jedno komu, hlavně když je smrt a krev, že ano?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.