Modelka ukázala holý zadek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Modelka ukázala holý zadek!

Modelka s holým pozadím překvapila hosty Stylu Kabo v Brně.
Modelka s holým pozadím překvapila hosty Stylu Kabo v Brně. (pro Aha!: IGOR ZEHL)

BRNO – To byl pohled! Spoře oděné modelky v extravagantních modelech byly k vidění na zahajovacím galavečeru výstavy Styl-Kabo v Brně.


Kliknutím zvětšeteBRNO – To byl pohled! Spoře oděné modelky v extra- vagantních modelech byly k vidění na zahajovacím gala- večeru výstavy Styl-Kabo v Brně. Ovšem to nebylo nic pro bývalého ministra práce a sociálních věcí Zdeňka Škro- macha (50). Toho nejvíc zaujaly nohy manželky Kliknutím zvětšetebrněnského primátora Ro- mana Onderky (40) Kateřiny!

Módní přehlídku oděvní kolekce studentů Univerzity Tomáše Bati moderoval Maroš Kramár, který nyní září v »primáckém« seriálu Letiště. A zřejmě ho trápil hlad, když mlsně ojídal ovoce z klobouku generálního ředitele Tonaku Nový Jičín Michala Šimka. „Musím vás upozornit, že tohle není raut, tak ne abyste se na pana Šimka vrhali. Kliknutím zvětšeteTen pravý a pořádný raut bude až po skončení,“ vtipkoval Kramár.

Moderátor se projevil jako dokonalý gentleman, když přítomným dámám včetně velvyslankyně Mali věnoval během své písně růže. Kramár se v poslední době angažuje více jako moderátor než herec. Nedávno moderoval s Kateřinou Brožovou Česko-slovenský ples, ale v Brně si nyní vystačil sám. Kliknutím zvětšete„Jsem multifunční člověk!“ smál se Maroš Kramár. Mezi modely se objevil také tanečník a choreograf Yemi AD.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.