Kriminálka zmáčkla Kramného milenku: Připravili vše spolu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Kriminálka zmáčkla Kramného milenku: Připravili vše spolu?

Petr K. psal své přítelkyni SMS, které ho prý usvědčují!
Petr K. psal své přítelkyni SMS, které ho prý usvědčují! (Foto: Aha! - Ladislav Křivan, reprofoto TV Nova, koláž Ahaonline.cz)

Nečekané se stává stále zřejmější. Zapeklitý případ dvou zavražděných žen v egyptské Hurghadě stále nemá svého oficiálního viníka. Přesto přináší nové šokující souvislosti, které pomáhají utvořit si obrázek o skutečném pozadí dvojnásobné vraždy pro odbornou i laickou veřejnost. Po 42 dnech Petra Kramného ve vazbě se ukazuje, že jeho tajná přítelkyně, údajně i milenka mohla být do případu zapletená víc, než se zdálo.

Zubní laborantka Kateřina J. (36) byla s Petrem Kramným (35) poprvé nachytána v polích za městem, když tam spolu podle podezřelého jen "seděli a povídali si". Tehdy by nikdo automobilové vyjížďce a dostaveníčku vdovce s kamarádkou nepřikládal větší důležitost. Nyní ale může jít o důležitou souvislost, která dramaticky otřese dosavadním vyšetřováním. Mohlo jít o spiknutí proti Monice?


Policisté si zřejmě pokládají obdobné otázky, a proto Kateřinu J. za poslední týden podrobují sérii výslechů. Podle zdroje Blesku má za sebou již tři. "Petra K. zatím usvědčují hlavně jeho SMS zprávy, které zaslal své přítelkyni Kateřině. To je pro vyšetřovatele asi nejdůležitější vodítko," prozradil uvedený zdroj s tím, že si byl Kramný příliš jistý svým alibi, a proto chyboval.

Přečtěte si
setroseuros
3. 4. 2014 • 09:07

Meli by u nej puzit hypnozu! Tam by se mozna dovedeli vecíííí! i jak to udelal!

ho.no
2. 4. 2014 • 14:29

vespééére,netřeba čekat na rozsudek,Ty inteligente

ho.no
2. 4. 2014 • 14:28

Ale "ta jiná věštkyně"taky řekla,že byly otráveny.Dočetla jste to až do konce?Na žádné věštkyně nevěřím,ale jsem přesvědčen,ža úkladným vrahem je Kramný,haj,l!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.