Krásná Magda Vášáryová v Postřižinách: Riskovala život svého dítěte! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Krásná Magda Vášáryová v Postřižinách: Riskovala život svého dítěte!

Postřižiny
Postřižiny (Foto: Fakon, ara )

Nebezpečná výška, vítr a žádné jištění! Herečka Magda Vášáryová (65) hazardovala na pivovarském komínu při natáčení filmu Postřižiny se svým i životem nenarozeného dítěte.

Lézt na komín je zakázáno! Tak jasně zněl příkaz produkce při natáčení Postřižin. Ale Magda, která hrála krásnou a romantickou paní správcovou Maryšku, její herecký kolega Jaromír Hanzlík (66) jako strýc Pepin i režisér filmu Jiří Menzel (76) to nerespektovali. „Každý z nás tam ale stejně byl. I Magda. Já dokonce několikrát, miluju výšky,“ prásknul po letech Menzel ve své knize Rozmarná léta. Aby bylo vše naoko podle předpisů, na komín mohli při natáčení pouze kaskadéři a pro detailní záběry se postavila maketa komínu na střeše v okolí.

Scéna na komíně patří právem k nejefektnějším v celém filmu, ale pikantnější je ta, při které se nahá Vášáryová koupe. „Natočili jsme scénu ve čtyřech nebo pěti záběrech, protože jsem chtěl rychle pryč. Nelíbilo se mi to a myslel jsem si, že to celé zahodíme,“ svěřil se Menzel. Když pak natočený materiál za dva dny viděl, svůj názor změnil. „Nemohl jsem vydechnout,“ napsal nadšeně o erotické scéně, ve které mu herečka přišla neuvěřitelně půvabná. Ostatně přesvědčit jste se o tom mohli sami včera večer na ČT.

Přečtěte si
setroseuros
19. 1. 2015 • 07:46

mela tam nadherne vlasy!!! me by zajimalo jestli si je opravdu dala kvuli senari ustrihnout a kdyz, jestli ji to pak nebylo líto? Jinak skvelej film , vzdy se rad podivam!!

babapsi
30. 3. 2014 • 14:14

ona vašaryová vůbec není krásná, ani nikdy nebyla,jen se furt tlemila,čímž zakrývala neženskou výraznou bradu, ale protekční to ona byla- ve všem, v obsazování do různých rolí,i když je vzděláním socioložka, nakonec i jako velvyslankně,kdy trdila,že umí asi 9 jazyků a na něminu musela mít tlumčníka, pište pravdu a ne bludy,i když věřím,že byla taková karieristka,že by jí ani těhotenství nezabránil v tom se předvadět!

znalec
30. 3. 2014 • 08:26

kdyby jste si radši redaktoři prolistovali pár stránek o natáčení Postřižin, nemuseli byste psát do svého plátku takovéto trapné bludy,ten potřebný kus komína byl přece kašírovaný na zemi, na skutečném komíně ve výšce byli kaskadéři, nikoliv těhotná proragonistka !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.