Věčně pyskující Ornella si zkrátka věří: Čím se chce živit v budoucnu? Asi se pobavíte… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Věčně pyskující Ornella si zkrátka věří: Čím se chce živit v budoucnu? Asi se pobavíte…

Ornella Štiková se chce stát modelkou. Má na to?
Ornella Štiková se chce stát modelkou. Má na to? (Facebook)

Ornella Štiková (21) stihla za pár dnů urazit kde koho. Jako první to odnesly sestřičky, pak hokejisti a nakonec moderátorka Emma Smetana (26). Sama kromě péče o malého Quentina neudělala nic závratného. Na jakou kariéru se chystá, až ji skončí mateřská?

S dlouhými umělými vlasy Ornelle narostlo i sebevědomí a neváhá se pouštět do lidí kolem sebe. Samozřejmě jenom na Facebooku, kde se podobné nálady ventilují ostatně nejlépe.

Po hádkách a neshodách s vlastní rodinou se přestěhoval do pražského Karlína za Pepou Koktou. Pár měsíců si dala s předváděním pauzu, ale teď už zase vystrkuje růžky. O rodičích se bavit nechce, prý máma Štiková a zbytek podařené rodinky nechce být za celebrity a chtějí začít jinde. Od nového startu je samozřejmě zdržují šílené dluhy, kvůli kterým je už několikrát navštívili exekutoři.

A Ornella už taky myslí na svoji budoucí kariéru. Na rozdíl od minulosti ji totiž už nikdo tak velkolepě finančně podporovat nebude. A ačkoliv v tomto odvětví mladá maminka nijak zvlášť neprorazila ani v minulosti, chce se znovu vrhnout na předváděcí mola. „Chci řešit budoucnost a nějakou profesi, které se chci věnovat, což je určitě modeling,“ řekla Ornella pro Blesk TV.

A v případě, že by taková kariéra blondýnce z nějakého záhadného důvodu nevyšla, přichází Ahaonline.cz s dalšími tipy, jak vylepšit rodinný rozpočet!

Ministryně zdravotnictví

Ornella sice nemá vysokoškolské vzdělání a její maturita je také nejistá, ale o chybách českého zdravotnictví má po jedné návštěvě pohotovosti jasno. Sestřičky nedělají pořádně svou práci, jsou to p*či a je pro ně třeba vydat vyhlášku o zákazu »hulení p*r « doktorům během pracovní doby.

Ornellina prohlášení na sociální síti.

Stylistka

Štiková se kromě sestřiček opřela i do oblečení hlasatelky Emy Smetany. Prý vypadala během vysílání jako cirkusačka. To Ornella by zavedla vkusné super krátké sukně, roztahování nohou, aby byly vidět kalhotky. Vhodné střídat s variantou »dobrý den, kozy ven«!

Ornella je divoška: Bublinky do hlavy, kalhotky před objektivy.



Přečtěte si
genicon
22. 3. 2014 • 17:58

Pepa Kokta si fakt umí vybrat holku ! Gabi musí bejt mrtvá smíchy.

violahorska
3. 3. 2014 • 21:34

Já myslím, že je rodilá spisovatelka či novinářka. Svého času touto kratochvíli také docela slušně bavila národ.

franckajagrova
2. 3. 2014 • 21:07

to bylo odřezání břicha,ne jizvy jinak by panděro tahala ještě teď !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.