Benjamínek (1) z Cest domů: Vydělává víc než maminka na mateřské! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Benjamínek (1) z Cest domů: Vydělává víc než maminka na mateřské!

Andrea Kerestešová je pro Nelu druhá maminka.
Andrea Kerestešová je pro Nelu druhá maminka. (Foto Aha! – Daniel Černovský, FTV Prima)

Všichni ji rozmazlují! Roční Nela, která hraje v Cestách domů dceru Andrey Kerestešové (29) Rozárku, je považovaná za hvězdu. A k tomu má pohádkový honorář.

Nelinka si zamilovala nejen filmování, ale i Kerestešovou, kterou bere jako druhou mámu. „Když se točily jedny z prvních scén, tak Andree řekla máma. Bylo to poprvé, co to vyslovila,“ řekla Nelinina matka Petra Valová, která je z lidí ze štábu nadšená stejně jako její dcera.


„Točíme pět až šest dní v měsíci a pokaždé to nezabere víc než dvě hodinky,“ svěřila se Valová. A práce je to příjemná, protože malá přinese do rodinného rozpočtu okolo 10 tisíc měsíčně. „Za jeden natáčecí den má 2000 korun,“ prozradil zdroj ze seriálu. Nela tak vydělává víc než její maminka na mateřské.



Přečtěte si
frannes
2. 3. 2014 • 19:11

Na seriál se s výhradami dívám od počátku,naštěstí doby kdy tam běsnil Mašek (Etzler) a měl nechutný poměr s Ivanou (L.Rybová) jsou doufám pryč,Líbí se mi Sváťa a malá Nelinka hraje samu sebe.Bydlet poblíž Prahy nebo v městě taky by se mi líbil k důchodu desetisícový příspěvek, ovšem asi nejsem ta správná figura do seriálu.Od začátku, kdy ještě byla na stránkách Cest Domů diskuze jsem upozorňoval na neuvěřitelné střety spojené s podjatostí představitelů. Představte si v jednom domě je vyšetřovatel, soudkyně, státní zástupce a obhájce i když Juraj asi bude brzo mít kufry u dveří,Takže všechny úkony v trestním řízení mohou proběhnout během oběda v obýváku, někdo by se měl ujmout funkce dozorce ve vězení (sklep domu), naštěstí kata už není potřeba, i když on by se nějaký dobrák z přízně našel. Paráda co, to by si obhájci pochutnali a důkazy zadupali do země.Ale to už je jiný příběh, Nelince přeji pohodu při natáčení.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.