První republika přitvrdila: Mrazivý pád do Vltavy a švédská trojka v posteli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

První republika přitvrdila: Mrazivý pád do Vltavy a švédská trojka v posteli!

Hvězdy První republiky Nová a Koleník
Hvězdy První republiky Nová a Koleník (Foto Česká televize)

Natáčení pátečního dílu seriálu První republika provázel strach o holý život. Svoje zdraví dali všanc Ján Koleník (34) i režisérova manželka, herečka Veronika Nová (27). Scénář jim totiž předepisoval pád z výšky 12 metrů přímo do studené Vltavy.

Romantická procházka po Mánesově mostě, balancování na hraně zábradlí, chvilka nepozornosti a pak nečekaný pád do vody. Takový děj měla ve scénáři vepsaný Veronika Nová alias Magdalena Škvorová. A Ján Koleník coby milující Vladimír Valenta musel skočit za ní, aby ji zachránil.


Záběry ukazují dokonce i z mostu padající Magdalenu. To už bylo moc i na režiséra Bisera A. Arichteva (37), který proslul až urputným smyslem pro detail. Slečnu Škvorovou totiž hraje jeho čerstvá manželka. „Nebezpečný pád z mostu si na svědomí vzít nechtěl, a tak oba herce zastoupili kaskadéři. Nicméně následující scénu, kdy oba vylézají z vody, už skutečně sehráli Koleník a Nová,“ dodal náš zdroj.

Riskovali zápal plic
„Natáčelo se v prosinci v jeden chladný večer, bylo zrovna asi sedm stupňů pod nulou. Herci měli sice pod oblečením neopren, ale i tak ve štábu panovaly obavy ze zápalu plic,“ prozradil Aha! zdroj z natáčení.

Trojka v bordelu
Štáb zavítal také do prvorepublikového vykřičeného domu. Největší radost z toho měli herci Robert Urban (27), Viktor Dvořák (34) a Vlastina Svátková (31). Ti si to před kamerami rozdali ve třech.



Autor:  kot

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.